LASCIVNE FOTKE U BIKINIJU: Misica zgrozila Srbiju pokazujući albanskog orla, A OVO SU NJENE PROVOKATIVNE OBJAVE NA INSTAGRAMU!

Autor: Republika

Vesti

26.10.2021

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska misica Valentina Petrović, koja je zgrozila Srbiju objavljivanjem fotografije na kojoj pokazuje albanskog orla, gotovo svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje svoje lascivne fotografije.

Foto: printscreen

 

Njen Instagram profil obiluje fotkama sa različitih egzotičnih destinacija, a na nekim od njih zavodljivo pozira najčešće u bikiniju.

 

 

 

 

Valentina se, podsetimo, "proslavila" kada se slikala sa misicama Albanije, Crne Gore i tzv. Kosova, gde su sve četiri devojke pokazale albanskog dvoglavog orla, simbol Velike Albanije.

 

 

Za skandal čiji je ona glavni vinovnik javnost je postala upoznata nakon što je na Instagram stranici "Bunt.sveSrbija" objavljena njena skandalozna fotografija sa kolegicama iz pomenutih država i teritorija.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Duksi

26.10.2021 17:45

Sve što ona ima imaju i druge devojke.

Odgovori 16 0
Zec

26.10.2021 18:13

Ali ova se snima i nudi se svima.

Odgovori 16 0
RadomirVR

27.10.2021 14:24

Svaka vam cast devojke i na tri prsta i na dvoglavom orlu! Tim cinom radite veliku stvar, obesmisljavate nenormalne nacionalisticke gluposti i pokazujete da smo svi ljudi i da je nebitno kojoj naciji i religiji pripadamo. (Novak, 27. oktobar 2021 14:46) Kada budu izasle da pricaju o miru u svetu, to nece biti samo deklarativno.