DVADESETORO ĐAKA I NASTAVNICA OTROVANI UŽINOM U ARANĐELOVCU! Deca završila na infiziji! OGLASILA SE ŠKOLA!

Autor:

Vesti

26.10.2021

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

T. M. majka dečaka (14) koji pohađa osnovnu školu "Sveti Sava" u Aranđelovcu ispričala je kako je tamo prošlog utorka od užine, i to piletine i kroasana, otrovano oko 20 učenika i jedna nastavnica.

Republika

Foto: pixabay.com

Deca dehidrirala od povraćanja

 

Ona je navela da su deca užinu kupila u lokalu koji pod zakupom posluje unutar školskog dvorišta, a dan nakon što se bolnica u tom gradu napunila decom, lokal je zatvorila sanitarna inspekcija!

Opšta bolnica u Aranđelovcu primila je izmučenu decu, a konkretno sin sagovornice povraćao je više od 20 puta i jedva stajao na nogama.

Neki mališani završili su na infuzijama.

Ovim povodom mediji su kontaktirali školu u čijem se dvorištu nalazi sada već zatvorena prodavnica hrane.

Pomoćnik direktora Osnovne škole "Sveti Sava" u Aranđelovcu Milica Jovanović potvrdila je da lokal u kom se prodaje užina, a od koje su se deca otrovala, ne pripada školi, te da im se stoga od 19. oktobra do danas niko nije zvanično obratio.

- Sve informacije koje imamo dobijamo od roditelja. Mi se svi držimo kao jedno i najbitnije nam je njihovo zdravlje. Imamo decu sa stomačnim virusom, kovid pozitivnu decu i sada decu za koju postoje indicije da su se otrovala hranom. Razredne starešine svakodnevno brinu za njihovo zdravlje i bitno je da su svi oni sada dobro - rekla je ona za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Robika

26.10.2021 19:53

Napredno! Cudi me da ih nisu u kovid bolnicu, samo kovid napada ovih godina, to su sve kovid simptomi!