MA, BRUKA I SRAMOTA! Urednica Sputnjika otkrila koju je vakcinu primila, JOVANA JOKSIMOVIĆ PRSNULA U SMEH: Da sam se kladila, izgubila bih!

Autor: Republika

Vesti

26.10.2021

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog jutra u „Uranku“ na televiziji K1 glavna urednica redakcije "Sputnjik Srbija“ Ljubinka Milinčić iznenadila je i Jovanu Joksimović i sve gledaoce.

Republika

Foto: printscreen

Jovana Joksimović i glavna urednica Sputnjika Ljubinka Milinčić

Otkrila je koju vakcinu je primila i ne, to nije „Sputnjik V“.

- Ma, bruka i sramota - našalila se urednica „Sputnjika“.

Nisam primila „Sputnjik V“. Poslušala sam svoju doktorku, jer smatram da su lekari jedini pozvani da govore o medicini i o vakcinaciji. Primila sam „Fajzer“, jer mi je doktorka rekla da je to najbolja vakcina za mene, u skladu sa mojim zdravstvenim stanjem - kazala je ona.

Jovana Joksimović glasno se nasmejala i kazala da bi, da se kladila, izgubila novac jer je bila ubeđena da se Milinčićeva imunizovala ruskom vakcinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pa sputnjik u beogradu

26.10.2021 09:40

je veca slobodna evropa od samog glasa amerike ... to je ta igra koja se igra ... ne ne ne NAJVECA UMETNOST SATANE JE DA OBUCE MANTIJU tako da vise je beograd POKRAJINA HRVATSKE nego sto je PRESTONICA SRBIJE ... jos su Nemci u ww2 govorili da na kugli zemaljskoj nisu imali odaniju saradnju od Beograda ... isto je s famoznim seseljem culi ste ga kako bi resio problem CEPLJENJA dobro vakinacije - od 12 do 18 godina obavezna vakcina JER DECA NISU SAMO NASA DECA PRIPADAJU I DRZAVI a za roditelje OTPUSTANJE S POSLA DAKLE NEMA HRANE - to je ta sloboda dobrota i kompromis koji nudi NAJVECI SRBIN U ISTORIJI SRPSTVA na srecu milomir maric ga je od 83 poslanika preko 5% sveo na NULA PROCENTA i od nekada jednog dr Seselja napravio bezazlenu igracku jako zabavnu masi ali s autoritetom samo bolnoj sprdnji jovani jeremic ... ta je ekipa razgovor prosto tece RANG KRIKI I MIKSI ...

Odgovori 23 23