DR RADOVANOVIĆ STVARNO NEMA OBRAZA: Brine jer "narod masovno umire", a pozivao ljude na veliki skup! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

24.10.2021

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Epidemiolog i profesor Zoran Radovanović ponovo je pokazao svoje licemerje kada je reč o epidemiji koronavirusa.

Republika

Foto: printskrin

Zoran Radovanović lažno brine za građane Srbije

Radovanović je i ovoga puta iskoristio priliku na Šolakovoj N1 da proba da izmanipuliše javnost govoreći o lažnoj zabrinutosti za građane tokom epidemije kovida.

Zoran Radovanović gostujući na ovoj televiziji istakao je da su on i Rade Panić zabrinuti za "živ stradajući narod koji masovno umire". Radovanović osim što je izrazio "brigu" za narod takođe rekao i "da su mere besmislene."

 

 

Čovek koji od početka epidemije pljuje rad Kriznog štaba i njihove odluke, drznuo se da govori o epidemiološkim merama, a u aprilu je pozivao narod na "ekološki ustanak" iako je tada situacija sa koronom bila veoma ozbiljna.

Ipak, epidemiolog Radovanović tada nije brinuo o zarazi i građanima, već je sa Panićem organizovao skup i otvoreno pozivao narod na okupljanje iako je samo u tom danu 41 osoba izgubila život zbog kovida.

Podsetimo, doktor Radovanović je tada izjavio "da je skup veličanstven i da ga podseća na 5. oktobar", međutim nešto malo kasnije on je promenio mišljenje kada su masovna okupljanja u pitanju, te ponovo izrazio "zabrinutost" za građane poručivši da skupove treba izbegavati.

Radovanović o osiromašenom uranijumu

Doktor Zoran Radovanović je od ranije poznat javnosti po izjavi da osiromašeni uranijum, koji je korišćen tokom NATO agresije na našu zemlju, nije uopšte štetan. Kako je više puta naglasio "uranijum nije povezan sa nastankom raka".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kiki

24.10.2021 10:29

Nekima treba oduzimati titule.