PROFESORKA SRPSKOG OTKRIVA SVE PRIMERE NEPISMENOSTI KOD SRBA! Niste oduševljeni SA poslom i NISTE KUĆI! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Vesti

21.10.2021

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Marić je profesor srpskog jezika i književnosti i napravila je priručnik za učenje padeža koji je namenjen za učenike osnovnih škola, ali i za one malo starije.

Republika

Foto: Dušan Milenković

Tijana Marić, profesor srpskog jezika i književnosti

Tijana Marić, profesor srpskog jezika i književnosti, ovih dana radi na promociji priručnika za učenje padeža namenjenog deci koja pohađaju osnovnu školu, uzrasta od 11 do 14 godina, ali koji mogu da koriste i svi ostali koji žele da svoje znanje provere ili unaprede. 

- Na ideju sam došla da napravim onlajn priručnik prvenstveno zbog praktičnosti. Prilagođen je za mobilne telefone i tablete. Zamislila sam da napravim takav priručnik da mogu lako da ga koriste, da ako im nešto zatreba mogu lako da se snađu i tokom velikog odmora - ispričala je Tijana za Republiku. 

U samom priručniku, koji možete naći na sajtu www.tijanamaric.rs, nalazi se i link sa zadacima kako biste svoje znanje dodatno unapredili. 

Kompletan razgovor sa Tijanom možete pogledati u videu! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading