ĐORĐU JOKSIMOVIĆU VRAĆENA DECA: Ćerke konačno uz oca!

Autor: Republika

Vesti

21.10.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđu Joksimoviću iz Kragujevca konačno vraćena deca jutros.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Vraćena deca Đorđu Joksimoviću

Otac koji se godinama borio za starateljstvo nad svoje tri ćerke, danas ih je konačno preuzeo iz hraniteljske porodice nakon pravosnažne presude.

Joksimović je pre par dana započeo je i štrajk glađu, koji je prekinuo nakon što su juče iz Centra za socijalni rad pozvali njegovog advokata i naveli da će za pet dana sve zakonske procedure u vezi sa presudom biti završene, a deca vraćena.


Direktorka Centra za socijalni rad Jelena Mitrović je danas potvrdila da su sve zakonske procedure posle sudske odluke o vraćanju roditeljskog prava Joksimoviću završene.

Podsetimo, Joksimoviću su 2015. godine oduzete tri maloletne kćerke, a on je pet puta pešačio iz Kragujevca do Beograda, kako bi ponovo apelovao na nadležne organe da mu vrate decu.


Prema pisanju medija, deca su mu, oduzeta zbog, kako je ispričao ranije, bolesti njegove žene. Supruga mu je i dalje na lečenju, a Ðorđe, koji nije radio u vreme kada su mu oduzeta deca, sada ima stalno zaposlenje i tvrdi da ima uslove za decu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Igor

21.10.2021 14:29

Drago mi je da su mu vratili decu.