MUŠKARAC UMRO U PROSTORIJAMA EPS DOK JE PODNOSIO ŽALBU ZBOG ISKLJUČENJA STRUJE: Samo se srušio na pod, službenici pritekli u pomoć ali nije bilo spasa

Autor: Republika

Vesti

20.10.2021

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac iz Leskovca star oko 60 godina preminuo je danas u prostorijama EPS snabevanja dok je službenicima podnosio žalbu povodom isključenja struje u njegovoj kući zbog neplaćenog računa, potvrđeno je u leskovačkoj Elektrodistibuciji.

Republika

Foto: pixabay.com/EPS

Muškarac došao da podnese žalbu zbog isključenja struje i umro, ilustracija

Ova tragedija dogodila se jutros između 9 i 10 sati.

- Kada se čovek odjednom srušio službenici su pritekli u pomoć a drugi su pozvali Hitnu pomoć. Hitna je veoma brzo došla, ali ništa nije mogla da učini jer je konstatovana trenutna smrt, kazao je izvor i dodao da su telo već preuzeli mrtvozornici - navodi Jugmedia.

U Hitnoj službi je potvrđen ovaj nesrećni slučaj, ali ne i uzrok smrti.

- Ima mnogo faktora koji mogu da izazovu trenutnu smrt, između ostalog i infarkt, ali to može da se utvrdi isključivo autopsijom i to samo ako bude zahtevala njegova porodica - kazali su u Hitnoj službi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
VESNA

20.10.2021 17:28

Šta reći osim: SIROTINJO I BOGU SI TEŠKA !!!

Žalosno

20.10.2021 17:45

Da li se neko od nadležnih postideo zbog ovoga, čisto sumnjam!