TEMPERATURA SE SPUŠTA DO NULE: Sveže jutro, a onda sledi obrt - sunce će ogrejati ove delove Srbije

Autor:

Vesti

19.10.2021

04:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas u Srbiji minimalna temperatura 0°C, a maksimalna 19°C.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ilustracija

U Srbiji danas jutro hladno i ponegde sa maglom. Tokom dana pretežno sunčano i malo toplije u odnosu na ponedeljak. Popodne će biti malo oblaka na severu Srbije koji zahvataju najpre sever Vojvodine sredinom dana. Vetar vrlo slab promenljivog pravca pre podne, a popodne južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 6°C, a maksimalna od 16°C u Dimitrovgradu do 19°C na zapadu Srbije. Uveče suvo uz temperaturu u 22h od 6°C do 12°C.

U Beogradu pretežno sunčano i malo toplije u odnosu na ponedeljak sa malo prolaznih oblaka popodne. Vetar slab južni ili promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 18°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 12°C.

U Nišu nakon hladnog jutra, tokom dana sunčano i malo toplije u odnosu na ponedeljak. Vetar vrlo slab promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 17°C. 

U Užičkom regionu nakon hladnog i maglovitog jutra, tokom dana pretežno sunčano i malo toplije u odnosu na ponedeljak. Vetar vrlo slab promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna od 16°C do 19°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i dnevna temperatura do 14°C.

U Novom Sadu nakon hladnog i moguće maglovitog jutra, tokom dana sunčani periodi sa malo prolaznih oblaka popodne. Vetar slab južni ili promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 18°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 8°C.

U Subotici nakon hladnog i moguće maglovitog jutra, tokom dana sunčani periodi sa malo prolaznih oblaka. Vetar slab južni ili promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 17°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 8°C.

Vreme narednih dana

U sredu pretežno sunčano i znatno toplije, u većini krajeva malo iznad 20°C. Vetar slab do umeren južnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 8°C, a maksimalna od 19°C u Dimitrovgradu do 24°C u Loznici.

U četvrtak toplo i pretežno sunčano sa malo oblaka na severu uz maksimalne temperature iznad 20°C.

U petak takođe toplo, ali se očekuje naoblačenje koje će usloviti kišu, najpre na severu Vojvodine, a krajem dana i u severnim i zapadnim krajevima Srbije.

U subotu zalađenje sa kišom u svim krajevima, a na višim planinama sa snegom.

U nedelju hladno sa kišom na jugu, a na severu Srbije delimično razvedravanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading