MINISTAR LONČAR OBIŠAO ZC NEGOTIN: Dogovoreno da se Zdravstveni centar kadrovski osnaži (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

06.10.2021

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar posetio je danas ZC Negotin, a na sastanku sa rukovodstvom ove zdravstvene ustanove dogovoreno da se ZC Negotin kadrovski osnaži, kroz zapošljavanje i odobravanje novih specijalizacija, kao i zaposlenje medicinskih sestara/tehničara.

Foto: Ministarstvo zdravlja

Zlatibor Lončar obišao ZC Negotin

Ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar posetio je danas ZC Negotin i tom prilikom, sa zdravstvenim radnicima i rukovodstvom ove zdravstvene ustanove razgovarao o aktuelnoj epidemiološkoj situaciji, kapacitetima i potrebama bolnice u cilju unapređenja rada i lečenja značajno povećanog broja pacijenata, usled infekcije Korona virusom.

Foto: Ministarstvo zdravlja

Najsavremeniji CT uređaj

Ministar je istakao da rešenje za izlazak iz epidemiološke situacije u kojoj se nalazimo imamo, da je to vakcinacija, da je država obezbedila veliki broj vakcina, različitih proizvođača, i da građani trebaju da veruju svojim lekarima, i u pogledu vakcinacije, jednako kao što im veruju za sve druge zdravstvene usluge.

Foto: Ministarstvo zdravlja

Ministar zdravlja obilazi zdravstvenu ustanovu

Ministar zdravlja je istakao i to da je na sastanku sa rukovodstvom ove zdravstvene ustanove dogovoreno da se ZC Negotin kadrovski osnaži, kroz zapošljavanje i odobravanje novih specijalizacija, kao i zaposlenje medicinskih sestara/tehničara.

Foto: Ministarstvo zdravlja

Dogovoreno da se ZC Negotin kadrovski osnaži

Ministar je obišao i prostorije u kojima od nedavno radi najsavremeniji CT uređaj, istakavši da funkcionalnost i kapaciteti novog skenera, koji je obezbeđen sredstvima MZ, omogućavaju i pacijentima iz Kladova, Bora i drugih mesta da u ZC Negotin obave ovaj tretman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading