SEĆANJE NA TASOVCA: CarGo u ritmu filharmonije!

Autor: Republika

Vesti

06.10.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U čast iznenada preminulog direktora Beogradske filharmonije Ivana Tasovca, CarGo pokreće akciju sećanja na Tasovca.

Republika

Foto: Promo

 

U odabranim CarGo automobilima će se u četvrtak ponovo čuti prepoznatljivi tonovi Mocarta, Baha, Betovena i drugih velikana.

Predsednik Udruženja CarGo, Aleksandar Vučić, rekao je da je cilj akcije da se oda počast velikanu srpske kulture ali i dugogodišnjem prijatelju CarGo porodice.

- Verujem da smo svi pogođeni vešću da nas je prerano napustio istaknuti član zajednice. Kao predsednik Udruženja CarGo, imao sam privilegiju da ga upoznam i da sarađujem sa njim. Naša ideja o vraćanju klasične muzike na ulice naš je mali doprinos očuvanju kulture sećanja na vrsnog umetnika i jednog od najvećih prijatelja naše kuće - istakao je Vučić.

CarGo je zajedno sa Tasovcem, Filaharmonijom i različitim kompanijama uspešno sproveo kampanju „Muzika svuda“. Zajednička akcija širenja klasične muzike van koncertnih dvorana usled pandemije korona virusa, uspešno je realizovana sa više od 250.000 ljudi.

- Bio je veliki prijatelj naše kuće i posebno se radovao sledećoj zajedničkoj akciji tokom koje bismo stigli do pola milona ljudi. Taso, mi te nećemo izneveriti - zaključio je Vučić.

Bivši ministar kulture i dugogodišnji direktor Beogradske filharmonije, iznenada je preminuo u svojoj 55. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading