TEOLOG TVRDI DA DRAŽIN DUH LUTA PO DRŽAVNOJ ZGRADI: Objekat u kom je Mihailović mučen MORA BITI OSVEŠTEN da bi duša našla mir!

Autor:

Vesti

06.10.2021

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teolog Miloš Stojković podržao je ideju da se hitno osvešta zgrada nekadašnjeg državnog tužilaštva u Francuskoj ulici u Beogradu!

Republika

Foto: Privatna arhiva

Miloš Stojković

Vršila dužnosti direktora Direkcije za vodne puteve Ivan Đoković, podsetimo, pozvao je prema saznanjima Kurira sveštenika da osvešta zgradu jer se na tom mestu nekada nalazilo Savezno državno tužilaštvo, a baš u njegovoj kancelariji sedeo je tužilac Miloš Minić, koji je osudio čuvenog Dragoljuba Dražu Mihailovića.

- Postoji urbana legenda da je Mihailović bio zatočen u podrumu. Ja i njega i tužioce u tim vremenima posmatram kao žrtve pa sam razgovarao sa sveštenikom da osveštamo zgradu. Želeo sam da na neki način iskažemo pomen svima - rekao je Đoković koji je inače funckioner SPS-a.

Stojković smatra da je "apsolutno na mestu" to što Đoković namerava.

- Ja kao teolog smatram da je apsolutno na mestu to što je direktor uradio. Ja bih rekao samo da nisu u pitanju neki zli dusi. Duša živi i u carstvu nebeskom, a vera je jedini pravi put i jedini pristup kojim možemo da spasimo svoju dušu. Ona nam je data od Boga - rekao je teolog koji se uključio u jutarnji program Kurir televizije.

Stojković smatra da je vrlo moguće da se i dalje u zgradi oseća duh prošlih vremena.

- Mnogo je slučajeva takvih u pravoslavnom i hrišćanskom svetu gde su ljudi mučeni. Vrlo je moguće da se to dešava! Direktor je postupio ispravno, gde god se desila nepravda, te duše se javljaju. Komunisti su nam učinili više zla nego Turci - rekao je teolog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
srndać

11.10.2021 02:08

koliko je meni poznato, to nije jedina zgrada, gde je bio mučen ne samo Draža, nego i mnogi drugi rodoljubi i katolici za vreme drugoga, pa i posle njega ali i ovog nesretnog rata. Trebali bi osveštati celu Srbiju, naročito klaonice nevine dečice-abortirnice, te se ograditi od tih zlodela. Trebali bi se sodalizirati sa Poljskom, čiji ustav zabranjuje abortus, dok ga EU široko podržava. Nema narodu, koji kolje vlastitu decu, ni budućnosti ni blagoslova.

Jegux

14.01.2022 18:56

A gde su vam dokazi i svedočanstva o lutanju nesmirene duše na mestu mučenja?!