ZAHLAĐENJE JE STIGLO: Danas oblačno i svežije, vetar će duvati na teritoriji cele Srbije, a udari će biti najjači u OVOM delu zemlje!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.10.2021

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

RHMZ upozorava na jak vetar do petka u košavskom području.

Republika

Foto: Tanjug/J. PAP

Foto: Ilustracija

Jak olujni vetar južni i jugoistočni meteorolozi očekuju posebno na jugu Banata gde će udari biti orkanske jačine sa preko 28 metara u sekundi, upozorava RHMZ.

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i svežije, povremeno s kišom, koja će u toku dana biti češća na severozapadu, zapadu i jugozapadu Srbije, a u toku noći i u ostalim krajevima.

Duvaće slab i umeren, u košavskom području jak i olujni južni i jugoistočni vetar, na jugu Banata sa udarima orkanske jačine.

Najniža temperatura od 5 do 15, a najviša od 17 do 23 stepena. U Beogradu danas promenljivo oblačno, vetrovito i svežije.

Ujutro kratkotrajna kiša, zatim veci deo dana suvo, pa uveče i u toku noći ponovo kiša.

Vetar jak i olujni, jugoistočni.

Najniža temperatura oko 14, a najviša oko 19 stepeni. Do 13. oktobra, biće pretežno oblačno, hladno i kišovito. U košavskom području do petka (08.10.) jak i olujni istočni i jugoistočni vetar (na jugu Banata i sa udarima orkanske jačine), a zatim u slabljenju.

Maksimalna temperatura u većini mesta od 12 do 15 stepeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading