STVARI KRENULE PO ZLU! Milica Adamović ostala bez donora, Raisa ne može da joj da bubreg!

Autor: Republika

Vesti

05.10.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Milica Adamović (30) pre skoro mesec dana saopštila da je našla novu državu u kojoj će joj uraditi transplantaciju bubrega, danas je objavila lošu vest. Raisa Lošić, koja je trebalo da joj bude donor, to više neće moći jer je dobila korona virus.

Foto: Instagram

Milica Adamović ostala bez donora bubrega

Milica je ovu vest podelila na društvenim mrežama, a sada kreće novo traganje za odgovarajućim donorom.

- Nisam se osećala dobro, pa me zato nije bilo. Potrudiću se ubuduće da budem tu i da vas obaveštavam o svemu. Trenutno radim na tome da nađem drugog donora, jer je Raisa dobila koronu. Ovim putem joj želim brz oporavak. Samim tim mi je potreban drugi donor, ko može i želi da mi pomogne neka mi se javi, i molim vas da budete sigurni da to želite. Samo da napomenem da ništa od toga nije moranje. Hvala vam neizmerno što ste uz mene i što ste tu - napisala je Milica.

Foto: prinstkrin

Milica traži novog donora bubrega

Podsećamo, Milici je 2009. godine, kada je imala svega 18 godina, zbog pogrešnih dijagnoza odstranjen levi bubreg. Njoj su doktori nedavno dali šest meseci života, a jedino rešenje je bio novi bubreg. Ali kako Milica nema živog srodnika koji bi mogao da joj donira organ, jedina nada je da se transplantacija uradi u inostranstvu.

Foto: Republika.rs/Z. Radulović

Raisa Lošić i Milica Adamović

Milici je organ prethodno hteo da donira i Kristijan Golubović, a novac u iznosu od 50.000 evra je sakupljen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kika

05.10.2021 10:08

Joj Milice kako ti obmanjuje javnost. Stalno, kao, neke komplikacije.