OTMICA U CENTRU BEOGRADA: Strpao devojku u automobil i dao pun gas

Autor: Republika

Vesti

29.09.2021

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

C. N. (30) iz Beograda uhapšen je po nalogu Prvog osnovnog tužilaštvo zbog sumnje da je oteo i izvršio prinudu nad svojom devojkom M. A. (31). Kako se navodi u krivičnoj prijavi, on se sumnjiči da je u utorak oko 15.45 sati u Ulici Vojislava Ilića u blizini tržnog centra "Beo šoping centar" nakon rasprave M. A. nasilno ugurao u svoj automobil na mesto suvozača, zaključao vrata da bi je sprečio da izađe, i krenuo ka Kruševcu.

Republika

Foto: MUP Srbije

Policija otmučara uhvatila u Jagodini

- Oštećena je svo vreme zahtevala od njega da je pusti da izađe iz automobila - navodi se u prijavi.

Policijski službenici sa Zvezdare i iz Jagodine u saradnji sa dežurnim zamenikom Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u zajedničkoj akciji uspeli su da lociraju automobil i C. N. uhapse na teritoriji Jagodine.

- Osumnjičeni C. N. je danas sproveden u prostorije Prvog javnog tužilaštva u Beogradu gde je saslušan na okolnosti izvršenja krivičnih dela prinuda i krivičnog dela protivpravno lišenje slobode, gde je iznoseći svoju odbranu osumnjičeni C.N. delimično priznao izvršenje krivičnog dela - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Nakon saslušanja osumnjičenog, postupajući zamenik javnog tužioca je podneo predlog dežurnom sudiji za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu da mu se odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da ce uništiti, sakriti, izmeniti ili falsifikovati dokaze ili tragove krivičnog dela i da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

- U daljem toku postupka, postupajući zamenik javnog tužilioca će u svojstvu svedoka ispitati oštećenu M.A. i druge svedoke koji su očevici događaja, eventualno narediti vršenje potrebnih veštačenja i preduzeti druge dokazne radnje za kojima se ukaže potreba, a nakon čega ce se doneti odluka o eventualnom podnošenju optužnog predloga protiv C.N. zbog izvršenja navedenih krivičnih dela - navodi se u saopštenju Prvog osnovnog tužilaštva.

(Republika/Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading