KLETVA MARJANOVIĆA: Nakon ljubavnice, Zoran ostao i bez oca zbog PORODIČNOG PROKLETSTVA?!

Autor:

Vesti

28.09.2021

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Marjanović preminuo je danas nakon što je doživeo srčani udar, a samo nekoliko nedelja ranije umrla je i žena koja se dovodila u vezu sa njegovim sinom Zoranom.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ - facebook.com

Vladimir/ Jelena/ Zoran Marjanović

Crni niz smrti u krugu porodice Marjanović se nastavio. Nakon iznenadnog odlaska Rade Matić (41) iz Beča, koja je posle smrti pevačice Jelene Marjanović tvrdila da ju je ubila sekta kojoj ova familija pripada, preminuo je i Vladimir Marjanović.

Vladimir, otac Zorana Marjanovića, kome se sudi zbog ubistva supruge Jelene Krsmanović Marjanović, preminuo je danas nakon što je doživeo srčani udar. On je 2015. godine doživeo prvi infarkt i tada mu je urađen stent. Kako mediji prenose, konstatovano mu je veliko oštećenje srca, zbog čega se otežano kretao i imao povremena gušenja.

Podsećamo, Vladimir Marjanović je 2017. godine iskoristio svoje pravo i odbio da svedoči protiv najužeg člana porodice, a isto je učinio i Zoranov brat Miloš Marjanović.

Republika

Foto: facebook.com/Rada Mala Matic

Rada Matić preminula pre nekoliko nedelja

Kako je Republika već pisala, Rada Matić koja je dovođena u vezu sa suprugom ubijene pevačice, preminula je pre samo nekoliko nedelja od moždanog udara. Ona je nakon Jelenine smrti dovodila Marjanoviće u vezu sa sektom, a rođaci pevačice su tvrdili da je na tu porodicu bačeno prokletstvo.

 

KLETVA MARJANOVIĆA

Rada Matić, koja se deklarisala i kao Zoranova bliska prijateljica, preminula je 3. septembra od moždanog udara iako nije bolovala ni od čega ozbiljnog, ali ta tragedija ponovo otvara nekadašnju tvrdnju rođaka pokojne pevačice koji su govorili da je bačena kletva na sve njene bliske ljude i na one koji su pokušavali da doprinesu razrešenju ovog slučaja, koji je misterija već pet godina, otkad je nepoznati napadač 2. aprila 2016. Marjanovićevoj presudio na nasipu u Borči.

Rada je u javnost dospela nakon Jeleninog ubistva zbog navoda da je imala ljubavne prepiske s pevačicinim suprugom Zoranom mesec dana nakon te tragedije, kao i zbog brutalnih tvrdnji da je Jelenu ubila sekta kojoj pripadaju Marjanovići.

Podsećamo, Zoran Marjanović proveo je u pritvoru 10 meseci, nakon čega je u julu 2018. godine pušten da se brani sa slobode. Za to vreme protiv njega je tužilaštvo podiglo dve optužnice od kojih je svaka vraćena na dopunu radi "boljeg razjašnjenja stanja stvari".

Optužnica koja je potvrđena, podignuta je osam meseci nakon njegovog puštanja na slobodu, u aprilu 2019. godine. Pet meseci kasnije, 11. septembra 2019. godine održano je pripremno ročište na koje je Marjanović, kojem preti 40 godina zatvora došao sa slobode.

Sledeće ročište u ovom slučaju zakazno je 1. i 4. novembar, a radi se hemijska analza zemljišta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
zoki

28.09.2021 19:57

ZORAN JE UBIO JELENU I TO JE JASNO I ZATO MU JE UMRO OTAC :

U, G, S Srbija

30.09.2021 17:50

@zoki - Zoki, rode, sistem zakljucivanja ti je za medalju - za glupost!