KORONA PRESEK! Oboren crni rekord: Najviše zaraženih do sada, umrlo 45 osoba

Autor: Republika

Vesti

28.09.2021

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednja 24 časa na koronavirus testirano je 26.292 građana, od kojih je 8.467 pozitivno.

Foto: www.profimedia.rs

Raste broj novozaraženih

Nažalost preminulo je 45 osoba.

Na respiratorima širom Srbije nalazi se 251 pacijenata.

Podsetimo, u jučerašanjem danu na korona virus testirano je 20,561 osoba, od kojih je 6,736 bilo pozitivno. Nažalost, 46 osoba je preminulo, a na respiratorima je 225 pacijenata.

Foto: printskrin

Ana Brnabić ističe da je vakcinacija važna

Država spremna za kovid propusnice

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je država spremna da uvede kovid propusnice, ali da su one samo način da se, pre svega mladi, vakcinišu i da propusnice nisu nikakav "magični metak" za rešavanje situacije sa pandemijom kovida 19.

- Mi smo spremili sve za kovid propusnice. Ja ću razgovarati još, da vidim da li ćemo ići na to. Ali, čujem na različitim medijima i od raznih eksperata, različite informacije i poglede na stvari - rekla je Brnabić novinarima na konstataciju da je pre 16 dana najavila uvođenje kovid propusnica, ali da takva odluka još nije doneta.

Dosadašnji korona rekordi su: najviše pozitivnih u jednom danu - 7.999, najviše ljudi na respiratorima - 353, najviše testiranih - 22.837 i najviše preminuih - 69.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading