LUTOVAC PODRŽAVA JEDNOG DRIPCA! Saša Milovanović naveo da su napadi na predsednika organizovani na podmukao način (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

28.09.2021

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa, ocenio je za Pink da je strašna činjenica ta što u nečuvenim napadima na porodicu predsedndika Srbije učestvuju i oni ljudi od kojih se takve stvari ne očekuju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Milovanović kaže da je strašna činjenica da Lutovac podržava jednog dripca

- Strašnja je činjenica da je Zoran Lutovac upravo predsednik Demokratske stranke koja se bori za bolju Srbiju, za leglaitet, za neku pravnu državu, tako što podržava jednog dripca koji je u stanju da vređa predsenika Republike. On na taj način vređa i sve građane Srbije - rekao je Saša Milovanović.

Kako je istakao Milovanović, kada neko psuje i vređa predsednika Republike tako kao što je to uradio Marko Vidojković, on je istovremeno uvredio i celu Srbiju i njene građane.

- Vidi se iz svih ovih salvi podrške koje je dobio Vidojković da je on zaista jedna vrsta predsedničkog kandidata, jer ako ga podržava Lutovac, ako ga podržavaju svi Đilasovi i Šolakovi mediji, ako ga podržava profesroka prava koja kaže da je to zapravo u redu, i da je to psovanje koje odražava jedan deo građana Srbije šta misli - uakazao je on.

Bilo ko, ko je zdravog razuma, ko ima porodicu, ko ima osećanja ljubavi prema majci ili ocu može tako nešto da izgovori, Milanović kaže da ovakve rečenice izgovaraju samo dripci ispred prodavnice, koji se teturaju a ne u javnom prostoru.

- Ovakve rečenice izgovara dripac, ali dripac koji je obično pijan ispred prodavnice, tetura se onako i to izgovara a ne u javnom prostoru , zato sam rekao vrlo blagu reč a imao bi mnogo drugih reči da kažem. Međutim, ako bih ja sada dobio taj kreativni bes kako oni to zovu i krenuo sada da ređam majke, familiju, decu Đilasu i Lutovcu, sutradan bih bio u svim njihovim medijima i verovatno bi tražili da me zatvore u Hag - rekao je Saša Milovanović

Milanović je rekao da je šokantno da ovaj dvojac i dalje radi emisije i da su oni sada predstavljeni kao nekakvi heroji da jedan dripac koji tako nešto izjavi u svojoj emisiji bude branjen od strane profesora prava, predsednika stranke da ga brane televizije pa čak i NUNS.

- Oni sada taj dvojac predstavljaju kao nekakve heroje, moram da ponovim tu reč pošto je prikladna uz ovo, dripac koji vređa nekome majku postaje neka vrsta heroja. Svi ga brane, brani ga profesorka prava, brani ga predsednik stranke, brani ga NUNS, pazite, NUNS ga brani, onaj nesretni Božović koji kaže to je okej nije problem da se predsedniku psuje majka - kazao je Milovanović

Milanović je naveo primer svog lista koji je bio tužen krivično od strane Jukoma i još jedne NVO organizacije, te objasnio na koji način oni sagledavaju stvarnost medijske scene i svega ostalog.

- Srpski telegraf je tužen od strane Jukoma i još jedne nevladine organizacije i to krivično zbog specijala o medijskom finansiranju NVO sektora. Oni su nas tužili Upravi za sprečavanje pranja novca traže od državnih institucija odakle smo mi dobili podatke. A toliko su nepismeni da smo sve podatke koje smo objavili uzeli sa njihovih sajtova - rekao je direktor Srpskog telegrafa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nada

28.09.2021 12:49

Predsednik Demokratske stranke se ne bori za bolju Srbiju kao pravnu državu, već podržava jednog dripca zato što je i sam takav. Doveo Demokratsku stranku na prag uništenja i nestanka.

Odgovori 12 0