OTKRIVAMO KO JE ČUVENA PROFESORKA IZ POTERE! Predavala je našem najpoznatijem fudbaleru i zlatnim vaterpolistima

Autor: Republika

Vesti

28.09.2021

09:42

Ljiljana Radulović Dimitrov, penzionisana profesorka iz Novog Sada koja je postavila ženski rekord u "Poteri", odbranivši čak 700.000 dinara, kaže da je ponosna na sve svoje đake, među kojima ima i poznatih sportista.

Printskrin: RTS, Starsport

Ljiljana Radulović Dimitrov predavala Sergeju Milinkoviću Saviću i Dušanu Mandiću

Dok je predavala ustav i pravo u novosadskoj Gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj", predavala je mnogima, istakla je da su svi bili pametni i dobri đaci, ali sa ponosom ističe da je predavala nekima od naših najboljih sportista.

Ljiljana Radulović Dimitrov, penzionisana profesorka iz Novog Sada koja je postavila ženski rekord u "Poteri", odbranivši čak 700.000 dinara, kaže da je ponosna na sve svoje đake.

Među njenim učenicima bili su i poznati sportisti, a mnogi đaci su iz njene učionice odlazili na Kembridž i Oksford, prenosi Kurir.

Starsport

Ljiljana ponosna na Sergeja Milinkovića Savića

- Imala sam, našeg sportistu Sergeja Milinkovića-Savića, njega stvarno moram da pohvalim. Retko je bio na nastavi, ali kada se dogovorimo, uvek je dolazio i ispoštovao me. Tu su još i Dušan Mandić, zlatni vaterpolista, Andrija Gerić, odbojkaš. Bila sam profesorka matematičkim odeljenjima, to radite i uživate, ti učenici su odlazili na Kembridž i Oksford - kazala je Ljiljana.

 

Komentari (0)

Loading