Uložite u ono što je najbitnije - Vaše zdravlje!

Autor: Republika

Vesti

28.09.2021

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za one koji traže dostupnost vrhunskih lekara u našim privatnim klinikama, pristup najsavremenijoj dijagnostici, kvalitetnu negu i komfor, najbolji izbor je Triglav Dobrovoljno zdravstveno osiguranje.

Foto: Privatna arhiva

Najbolji izbor je Triglav Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Za one koji traže dostupnost vrhunskih lekara u našim privatnim klinikama, pristup najsavremenijoj dijagnostici, kvalitetnu negu i komfor, najbolji izbor je Triglav Dobrovoljno zdravstveno osiguranje.

Polazeći od krilatice - osiguranje je jeftino, a šteta skupa, cilj Triglav osiguranja je da se osiguranicima zdravstvenog osiguranja, u slučaju narušenog zdravlja i eventualnih nezgoda, pruži brza, adekvatna i kvalitetna nega. Privatno zdravstveno osiguranje se uzima pre svega zbog komfora koje pruža. Klijent je čitave godine osiguran određenom sumom i dostupne su mu privatne zdravstvene ustanove na teritoriji Republike Srbije.

 

Važno je istaći da Dobrovoljno zdravstveno osiguranje omogućava pregled u roku od dva dana u trenucima kada je Vama ili Vašim najmilijima zdravlje ugroženo, najbolju negu, dostupnost vrhunskih lekara i pristup najmodernijoj dijagnostici. Ono obezbeđuje i privilegovan tretman bez čekanja i plaćanja, posetu lekaru van radnog vremena, kreiranje paketa zdravstvenog osiguranja koji odgovara individualnim potrebama. Lekari njihovog medicinskog kontakt centra na raspolaganju su 24/7, a pružaju i savetodavnu pomoć u vezi sa različitim tegobama, informacije o lekovima, načinu doziranja, neželjenim efektima, kontraindikacijama, daju savete pre putovanja o preporučenim terapijama i neophodnim vakcinacijama. Takođe su spremni da protumače Vaše izveštaje, laboratorisjke analize i medicinsku dokumentaciju, u slučaju nejasnoća.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje namenjeno je osobama koje vode zdrav način života i posvećeni su preventivnim aktivnostima u očuvanju zdravlja. Moguće ga je ugovoriti na prodajnim mestima Triglav osiguranja, kao i putem mejla zdravstveno.osiguranje@triglav.rs, a više informacija možete dobiti na broj telefona: +38166 5555 642.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading