KORONA PRESEK: Novozaraženih 6.736 , 46 umrlih!

Autor: Republika

Vesti

27.09.2021

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednja 24 časa na korona virus testirano je 20.561 građana, od kojih je 6.736 pozitivno.

Foto: www.profimedia.rs

Sve više pacijenata na respiratorima

Nažalost preminulo je 46 osoba.

Na respiratorima širom Srbije nalazi se 225 pacijenata.

Podsetimo, u jučerašanjem danu na korona virus testirano je 15,679 osoba, od kojih je 5,389 bilo pozitivno. Nažalost, 43 osoba je preminulo, a na respiratorima je 217 pacijenata.

Foto: Tanjug/N.ANĐIĆ

Mirsad Đerlek istakao da će Krizni štab zasedati u ovoj nedelji

Uskoro zaseda Krizni štab

Državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek rekao je da se očekuje da u ovoj nedelji bude održana sednica Kriznog štaba, a na stolu će biti odluka i o kovid propusnicama.

Finalna odluka nije odobrenje Kriznog štaba već se bira najbolji model šta će obuhvatiti kovid propusnice, da li samo one tri stvari - barovi, kafići i noćni klubovi ili još nešto dodatno. Poenta je da se odabere ono što će najbolje uticati na uspostavljanje kontrole nad epidemijom - istakao je Đerlek.

Dosadašnji korona rekordi su: najviše pozitivnih u jednom danu - 7.999, najviše ljudi na respiratorima - 353, najviše testiranih - 22.837 i najviše preminuih - 69.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading