VIDEO KOJI JE ZAPANJIO SRBIJU! Dete psuje i vređa drugu decu najgorim KOČIJAŠKIM REČNIKOM! ZA NEVERICU (VIDEO)

Autor:

Vesti

25.09.2021

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnike društvenih mreža u Srbiji frapirao je dečak, koji ako je suditi po glasu, nema više od sedam-osam godina, a koji izgovara najodvratnije psovke i poziva na nasilje.

Republika

Foto: tiktok.com/Seki

Dete psuje kao kočijaš dok igra igricu, Ilustracija

Ako je suditi po video snimku, dečak uličarskim rečnikom vređa drugare sa kojima preko interneta igra igricu. Dete se hvali, vređa i preti drugoj deci, koristići uličarski rečnik, za koji su se mnogi pitali gde ga je uopšte čuo.

- Evo vam vaša mrtva ka*a. Najjači skvad. Najjači skvad! Rešili smo vas sve, pi*ke minijaturne. I ti Luka, ovom prilikom te javno izazivam na jedan na jedan, pi*ko minijaturna. Ajde ako smeš! I ti Daki isto, da te iscepam, pi*ko minijaturna! - izgovara on svojim tananin glasićem.

Mnogi korisnici društvenih mreža bili su šokirani ovim video snimkom na Instagramu i masovno su se pitali od koga je ovo dete uopšte, u tim godinama, moglo da nauči ovako da psuje. Neki su komentarisali i da bi, kada su oni bili mali, za mnogo manje psovke dobijali ozbiljne batine.

Čujte šta ovo dete priča u video ispod, pa sami prosudite je l ovo normalno ili nije:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading