NEVEROVATAN OGLAS IZ NOVOG SADA MNOGE JE RAZBESNEO: Zazidao terasu i tu stavio krevet, po vrtoglavoj ceni je izdaje kao garsonjeru (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

24.09.2021

12:50

Oglas o kojem svi pričaju! Izdaje terasu sa krevetom za 250 evra u Novom Sadu, morate da vidite!

Tanjug/J. PAP

U Novom Sadu izdaje se terasa za 250 evra

Ako malo prelistate oglase ili krstarite Internetom po sajtovima za kupovinu ili izdavanje nekretnina, sigurno ste više puta ostali šokirani "stanovima" koje oglašivači nude.

Kojekakve rupe i "raspali" objekti se izdaju po, u najmanju ruku, naprihvatljivim cenama, a jedino objašnjenje koje možemo da nađemo za ovu "sumanutu" pojavu jeste rauzlika između ponude i potražnje. Čini se da je potražnja mnogo veća, što ostavlja prostora stanodavcima da se "razmašu" sa cenama ali i da nude stanove u kojima je pristojan život nemoguć.

Jedan takav oglas osvanuo je na Tviteru, a kada vidite šta zapravo ovaj oglašivač iz Novog Sada iznajmljuje - pašćete u nesvest.

Jednostavno je ugurao bračni krevet u zatvorenu terasu, a ovaj smeštaj nazvao je garsonjerom i za nju traži šokantnih 250 evra.

Ova objava je razbesnela, ali i nasmejala korisnike Tvitera koji su najčešće komentarisali da nije kriv stanodavac, već onaj ko ovakvu "rupu" iznajmi.

Komentari (0)

Loading