DIREKTOR KANCELARIJE ZA KIM OPLEO PO ĐILASOVIM ŽUTIM SATELITIMA: Ko ste vi da napadate one koji danonoćno brane barikade sa narodom

Autor: Republika

Vesti

22.09.2021

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor kancelarija za Kosovo i Metohiju Petar Petković žustro je odreagovao na objave koje prenose portali iza kojih stoji Dragan Đilas povodom optužbi da predstavnici Srpske liste navodno raspoređuju pripadnike ROSU na administrativnim prelazima.

Republika

Foto: Tanjug

Petar Petković odgovorio Đilasovim satelitima

Naime oni su objavili članke u kojima optužuju potpredsednika Srpske liste Igora Simića da raspoređuje pripadnike ROSU na administrativnom prelazu Jarinje kao i gradonačelnika Zubinog potoka Srđana Vulovića.

Tim povodom ograso se direktor kancelarije za KiM Petar Petković koji ih je upitao kako imaju smelosti da iz kruga dvojke i toplih domova napadaju predstavnike Srpske liste dok oni danonoćno brane barikade sa narodom koji se dole nalazi. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivana

22.09.2021 19:20

Aleksandar Vučić zaista radi savršeno za našu državu i njene građane nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane.