IZVUČEN SREĆNI DOBITNIK STANA U BEOGRADU: Počeo novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021"

Autor: Republika

Vesti

18.09.2021

19:01

Večeras je počeo jesenji ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021" .

RTS/printscreen

Izvlačenje dobitnika nagradne igre

 

U bazenu se nalazi čak 8.331.534 koverata, a srećne dobitnike izvukla je Jovana Preković, zlatna srpska karatistkinja.

Automobile "fijat 500L" su dobili Andrea Vajda iz Horgoša, Dragica Petrović iz Zrenjanina, Goran Radojković iz Novog Sada, Milan Jovanović sa Novog Beograda i Momčilo Krstić iz Beograda.

Jovana Preković izvukla je najpre dobitnike 5 automobila  "fijat 500L" i to su:

1. Andreja Vajda iz Horgoša

2. Dragica Petrović iz Zrenjanina

3. Goran Radojković iz Novog Sada

4. Milan Jovanović iz Novog Beograda

5. Momčilo Krstić iz Beograda

Jovana Preković je zatim izvukla dobitnika trosobnog stana u naselju "Zemunske kapije", a to je Stojković Titomir iz Beograda.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED-a, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. godine sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2021". Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Vlada Srbije podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte.

Apeluju na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs, za sva dodatna pitanja i podršku.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" pokazala se kao odličan put za suzbijanje sive ekonomije i Vlada Republike Srbije i NALED veruju da će i ovaj ciklus nagradne igre, kao i svi prethodni, doprineti podizanju svesti građana o značaju uzimanja fiskalnih računa i dovesti do smanjenja stope sive ekonomije u Republici Srbiji.

Komentari (0)

Loading