SRPSKI DOKTOR OBAVEŠTENJEM NA VRATIMA LEKARSKE ORDINACIJE IZAZVAO BROJNE REAKCIJE: Ne želi da pregleda nevakcinisane (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

18.09.2021

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na tviteru se deli objava sa fotografijom obaveštenja koje su pacijenti u Sremskoj Mitrovici mogli da vide u Službi za očne bolesti.

Republika

Foto: twitter.com/printscreen

Obaveštenje koje je doktor okačio na vrata ordinacije

Lekar dr Dragan Martinović odlučio je da ograniči pristup svojoj ambulanti samo na one koji su se vakcinisali ili imaju validan PCR test.

– Pacijenti koji dolaze na oftalmološki pregled u očnu ambulantu moraju imati potvrdu o vakcini i revakcini protiv koronavirusa ili PCR test na koronavirus ne stariji od 48 sati, ili brzi antigenski test.

Poštovani pacijenti, ovo je moja odluka, da bih zaštitio zdravlje pacijenata koji čekaju na pregled u čekaonici, zdravlje zaposlenih i svoje zdravlje od neodgovornih osoba koje ne žele da se vakcinišu.

Uostalo, osobe koje ne žele da se vakcinišu se razumeju u vakcine bolje od svetskih naučnika, znaju sve o svetskoj zaveri, tako da se verovatno razumeju i u oftalmologiju – napisao je i potpisao dr Martinović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Govno jedno

18.09.2021 09:09

E pa "doktore" najvise bi voleo licno doci nevakcinisan da vidim jel bi me primili, vi ste generalno posle advokata najveci ne ljudi i leglo zaraze jer koliko sporo radite pune su vam cekaonice , a sad mozda i debili znaju koliko treba vakcini da se testira, koliko teorija zavera samo ima koliko stvari se ne podudara za kraj covek sto je umro od neke druge bolesti njegova porodica je dobila novcanu ponudu da napise da je bio inficiran koronom tako da samo se vi bodite i stitite sebe a Djokovica i mene manite ;)

Mancini

19.09.2021 00:12

@Govno jedno - U vreme kuge obolele niko nije hteo da leči. A zarazeni su bili izolovani

Crni

18.09.2021 09:15

Pored lekarske etike gde po meni treba da jednostavno da otkaz ako je u drzavnom zdravstvu, po Zakonu je krivicno delo, po mom misljenju a mislim i da po etickim normama trebalo oduzeti licencu. Razlog mu je krajnje smesan jer i vakcinisani mogu zaraziti sve, biti prenosnici i razboleti se. Izgleda da se neki nepismen doktor sam prijavio