TO JE PRAVA SVINJARIJA, NEMAM DRUGU REČ! Doktora Kona izbacili iz takta zbog pisanja o njegovom sinu, ODGOVORIO NIKAD DIREKTNIJE!

Autor: Republika

Vesti

16.09.2021

12:46

Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa žestoko je reagovao odgovarajući na pitanja vezana za zaposlenje njegovog sina u kompaniji Er Srbija.

Tanjug/S. MILJEVIĆ

Epidemiolog Predrag Kon

Tajkunski mediji su prethodnih dana pisali o tome da je sin jednog od najprepoznatljivijih stručnjaka zaposlen u srpskoj nacionalnoj kompaniji, insinuirajući da je posao dobio upravo zahvaljujući ocu.

Gostujući na TV Pink, Kon je po prvi put prokomentarisao takve navode.

Na pitanje novinarke da li ima potrebu da demantuje pisanje medija o zaposlenju njegovog sina Kon je rekao:

- Ne da demantujem, nego da se izvinim sinu što mu se otac zove Predrag Kon. Njegova radna biografija apsolutno nema dodirnih tačaka sa mojom, niti je moj uticaj imao ikakve veze sa njegovom pozicijom. Njegova radna biografija je impresivna i on je kao kadar tražen od Agencije za zapošljavanje kad je prelazio u Er Srbiju. Pre toga je radio u renomiranoj firmi za reviziju Dilojt. Prema tome izgledalo je da je našao najviše što može. Tako je nađen. Prešao je šest ciklusa testiranja i intervjua, ono što bi mi kazali konkursna dokumentacija potpuno postoji - rekao je Kon, a onda je bio još direktniji:

- Dakle, nije izmišljotina, nego ta insinuacija je svinjarija. Nemam bolji izraz. To je prava svinjarija. Jer, žigosan je mlad čovek sa 38 godina potpuno bez potrebe, u usponu svoje radne karijere. Jednostavno, nemam reči - rekao je Kon.

Na konstataciju voditeljke da ga je to očigledno zabolelo, Kon je odgovorio:

- Sve se to radi da bi me zabolelo. Istina je najvažnija. Nikakvih dodirnih tačaka nema i ta predstava tih silnih laganja, kako sam dobio džip, kako sam dobio stan, sve je to bilo prema meni. Ovo je sad malo drugačije i potpuno razumem bes koji se javlja kod ljudi kad im se dotiču deca - zaključio je epidemiolog.

Komentari (6)

Loading
Suvi

16.09.2021 14:58

Udaraju na čoveka bez veze , stvarno nema smisla . Netreba dirati ničiju decu ...

Dr Ivana

16.09.2021 21:09

@Suvi - Toliko je neljudski, bedno i krajnje zlonamerno o to NEZ IKAKAVIH racionalnih razloga koliko beć duže vreme “ napadaju” De Kona da je ovo već zaista prebršilo svaku meru kada je ovaj dobar čovek i sjajan stručnjak u pitanju! Sram i Stid neka vas je sve koji širite sve te užasne izmišljotine jer u vasim zlim dušama samo zlo postoji pa onda svu dobrotu Dr Kona niste u stanju ni da vidite a kamoli da razumete… Bog će vas sve kazniti jer on sve vidi i pravedan je !

ultrasrbin

17.09.2021 15:11

@Dr Ivana - Idi leci se. To sto prozivaju njegovog sina nije korektno, ali to sto si ti sebi dala za pravo da hulis i pozivas Boga da kazni ostale TO JE BOLESNO.