NAJBIZARNIJA PARTIJA SLAGALICE IKADA? Takmičarke nizale gaf za gafom i ostavile gledaoce u šoku! Za njih je i Slavoljub mala maca! (VIDEO)

Autor:

Vesti

15.09.2021

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U najpoznatijem TV kvizu u Srbiji - Slagalici gotovo svakodnevno viđamo gafove takmičara, ali poslednja episoda definitivno prednjači u njihovom broju.

Republika

Foto: youtube.com/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Takmičarke "Slagalice" nisu bile uspešne

Reč je o 13. emisiji 142. ciklusa u kojoj su tamičarke nizale pogrešne odgovore zbog čega je emisija postala viralna na društvenim mrežama.

Gafovi već na početku

Već u prvoj igri obe takmičarke su prijavile neispravne reči. Plavoj takmičarki, Dragici, je falilo jedno slovo "o", dok je kod crvene, Marine, ista situacija bila sa slovom "a".

Greška u računu

Kada je na red došao Moj broj plava takmičarka je prijavila je broj 988, međutim, korišćenjem njenog postupka računar je izračunao 987.

Korak po korak je prošao sporo, ali srećom bez lapsusa i gafova.

Republika

Foto: youtube.com/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Takmičarka u Skočku pogodila samo jedan znak

Neznjanje iz istorije

Onda je na red došao Skočko u kom je crvena takmičarka  u prvom pokušaju pogodila mesto jednog od šest znakova, da bi prokockala svih ostalih pet pokušaja i ostala na istom.

Republika

Foto: youtube.com/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Spojnice su posebno namučile takmičarke u ovoj epizodi

Plava takmičara je u spojnicama kao Staljinovo puno ime navela - Iljič Ramirez Sančez (?!?), dok je crvena tačno povezala Snup Doga sa njegovim pravim imenom, ali je samo par sekundi kasnije ponovo pokušala da ga poveže sa drugim imenom u igri.

Ko zna?!

U igri Ko zna, zna, na pitanje kako se, po francuskoj reči za "grudi", naziva kip koji predstavlja glavu, ramena i gornji deo grudi, obe takmičarke su, kao iz topa, odgovorile - torzo! 

Republika

Foto: youtube.com/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Takmičarke nisu znale ni šta je bista

Uprkos njihovoj samouverenosti, tačan odgovor je "bista".

Spektakl u asocijacijama

U poslednjoj igri Asocijacije desila se još jedna urnebesna situacija. Marina je u dva pokušaja za kolonu B ponudila rešenje "glava", a nakon drugog pokušaja konstatovala: "Opet, već sam rekla".

Nakon toga je, na opšte iznenađenje i Marina za kolonu B ponudila rešenje "glava" koje je već dva puta označeno kao netačno.

Republika

Foto: youtube.com/RTS Slagalica - Zvanični kanal

U Asocijacijama tri puta dale isti, ali netačan odgovor

Na kraju kviza bolji rezultat je ipak imala Marina, koja je ukupno osvojila 82 poena, dok je Dragica imala svega 59.

Najpoznatiji takmičar Slagalice je dosad definitivno bio Slavoljub, učesnik koji je postao "slavan" širom Srbije iz više razloga. Zbog reči "ćivot" odnosno "kivot" i dva učešća u kojima je imao 0 (i slovima nula) i minus 5 poena.

Da li će Marina i Dragica dostići njegov "status", ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading