ĐILASOVCI PUŠTENI SA LANCA PORUČILI VUČIĆU: Ne treba ni srpsko jedinstvo, ni srpska zastava (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

14.09.2021

12:41

Obeležavanje praznika Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, koji se obeležava 15. septembra očigledno smeta opoziciji.

ST/P.Divac

Đilasovci kidišu na Vučića

Tim povodom je partner lidera SSP Dragana Đilasa, predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović na televiziji N1, koja je pod Đilasovom uređivačkom politikom, poručio Vučiću:

Nama ne treba ni srpsko jedinstvo, ni srpska zastava – glasi njegova izjava.

To je usledilo povodom praznika Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, koji se obeležava 15. septembra, a opozicija u tome vidi stvaranje nacionalističkih tenzija i zategnutih odnosa sa susedima, a Vučića kao ” vođu svih Srba”.

Jasno je koliko opozicija u svemu što predsednik Vučić i Vlada Srbije urade, vide nešto loše, a predsednik Vučić je, po njima, glavni krivac za sve što se dešava.

twitter.com/printscreen

Pavle Grbović smatra da Srbiji ne treba ni jedinstvo ni zastava

Komentari (7)

Loading
Simonida

14.09.2021 13:13

Ako im treba psihoterapeut...evo, radiću pro ...

Bonaparta

14.09.2021 13:48

Pošto njima ne treba nacionalno jedinstvo i nacionalna zastava, dolazim do logičnog zaključka VI GOSPODO NISTE SRBI NITI PRIPAXATE SRBSKOM RODU, shodno tome izjasnite se ko ste pa da vas tretiramo kao nacionalnu manjinu i takva vam prava obezbedimo ili se selite tamo gde mislite da pripadate Hrvatsku, BiH, Albaniju, Tunguziji ili u....