BACIO SE NA PISANJE! Doktor Branimir Nestorović izdao knjigu! EVO ŠTA ON IMA DA KAŽE O KARCINOMU!

Autor:

Vesti

13.09.2021

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Branimir Nestorović izadao je novu knjigu pod nazivom “Karcinom”, u kojoj pruža informacije o tome kako rano otkriti karcinom, kako se detoksikovati, koje vitamine koristiti, kako smanjiti kiselost organizma...

Republika

Foto: printscreen/youtube/TVHappy

Branimir Nestorović je izdao knjigu o raku

Na pitanje novinara, kako to da je on kao pulmolog napisao knjigu o karcinomu, za BG online, doktor Nestorović je rekao:

- Deo znanja koje sam stekao tokom života, školovanja i lekarske prakse želeo sam da podelim sa obolelima i sa ljudima koji žele da se ne razbole od ove teške bolesti... Moja žena mi je nakon čitanja knjige rekla da u njoj ima toliko toga što pomaže, a ne koristi se i pri tome je svima dostupno. Placebo je fantastična terapija. Vera je uvek pre lečenja. Kad veruješ lekaru, čuda se dešavaju - rekao je on i nastavio:

- Želim da pokažem da se u lečenju moraju koristiti sve metode koje pomažu. Ono što treba da naučimo pacijente je preventiva, kako da ne dobiju kancer, a ako ga dobiju kako da u ranoj fazi spreče progresiju i pomognu sebi. U velikom tumoru maligne ćelije čine mali deo tog tumora, dok su najveći deo tumora naše ćelije koje tumor kidnapuje i pravi organ za sebe. Ponaša se kao 8. putnik, parazit koji raste unutar tela.

- Uznapredovali karcinom teško može da se izleči, ali može da se poveća kvalitet života i u tim okolnostima kvalitetno da se proživi taj period života. Ne treba nikad dizati ruke, nikad ne treba gubiti nadu - kaže doktor Nestorović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading