ČEGA SE PAMETAN STIDI... Anastasijević: Radiću za Britaniju!

Autor: Republika

Vesti

10.12.2017

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Anastasijević, novinar nedeljnika Vreme i jedna od perjanice takozvane "Druge Srbije", bez imalo blama obznanio je da će se staviti na raspolaganje Velikoj Britaniji!

RepublikaFoto: youtube.com/ TV1 HD
Dejan Anastasijević

Naime, on je na svom Tviter nalogu doslovce napisao:

- Dragi svi. Od sutra stupam u službu Njenog Veličanstva Elizabete II, i u svojstvu skromnog novinara u BBC Srbija. To znači da ćete me manje viđati u drugim medijima i na društvenim mrežama, ali nemojte me zaboraviti - naveo je on, očigledno ne hajući za onu narodnu "da se pametan stidi onog čime se budala ponosi".

 

 

Inače, Anastasijević je pripadnik one grupacije u Srbiji koja sebe naziva "Drugom Srbijom" i koja, bez obzira na golim okom vidljive rezultate, ne propušta da priliku da napadne vlast u Srbiji.

Koliko je Anastasijevićev tvit skandalozan, najbolje bi se moglo videti u hipotetičkom scenariju u kom bi se, primera radi, neko ko radi na RTS, "pohvalio" da stupa u službu šefa države Aleksandra Vučića.

Koliko bi Anastasijević i njegovi saborci "drvlja i kamenja" u tom slučaju bacili na državno rukovodstvo - ne treba poslebno naglašavati!

Ko je Dejan Anastasijević?
Novinar nedeljnika Vreme
2007. godine pod prozor njegove kuće podmetnuta je bomba
2010. godine on je za to optužio Vojislava Šešelja
Bio svedok u Hagu na suđenju Slobodanu Miloševiću
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vuke

25.04.2019 13:31

Crklo govno ustasko , a mislio da ce vecno. Mozes kako hoces , ali ne mozes dokle hoces FSB .