BJELOGRLIĆ NI DA BEKNE: Ovo su pitanja Srpskog telegrafa na koje glumac nije hteo da odgovori!

Autor: Republika

Vesti

10.09.2021

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Dragan Bjelogrić, koji je u žižu javnosti dospeo nakon skandala u niškom hotelu "Ambasador" kada je pretukao reditelja Dragana Gagu Antonijevića, odbio da odgovori pitanja Srpskog telgrafa.

Republika

Foto: ST/D. KUJUNDŽIĆ

Zaćutao: Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić

Promocija dugoočekivanog ostvarenja Toma u beogradskoj Skandarliji bila je prilika da Bjelogrliću postavimo i neugodna pitanja vezana za prebijanje Antonijevića kao i za njegov generalni stav o državnom finansiranju srpske kinematografije.

I, umesto da na ta pitanja jasno i nedvnosmisleno odgvori zato što ona spadaju u domen javnog interesa, Bjelogrlić je rekao da za Srpski telegraf neće ništa da komentariše.

Tako je javnost ostala uskraćena za Bjelogrlićev odgovor na pitanje da li je zahvalan državi za to što su oba filma - i "Toma" i "Nečista krv" (Bjelogrić je reditelj prvog, a glumi u drugom, prim. aut.) - finansirana državnim novcem.

Takođe, glumac i reditelj odbio je i da odgovori na pitanje da li je zahvalan državi što se drastično više novca izdvaja za srpski film nego što je to bio slučaj prethodnih godina.

Podsetimo, Srpski telegraf nedavno je pisao i o aferi "Filmska mafija", kada smo otkrili da je Bjelogrlić na najmanje šest načina uzimao novac od države za svoje projekte, kao i da je bio korisnik sredstava Filmskog centra Srbije, ali da nije isporučio dogovoreni materijal za uzeti novac.

Ni o ovoj aferi koja danima trese kulturnu scenu Srbije nakon našeg otkrića, Bjelogrlić nije hteo da govori.

Kao pokvarena ploča, ponavljao je da ne odgovara na pitanja Srpskog telegrafa.

Kada je, pak, reč o prebijanju Antonijevića, Bjelogrlić je takođe ostao nem na novinarska pitanja a za to je našao jeftino opravdanje pošto je poručio da o tome neće da govori iz poštavanja prema Tomi Zdravkoviću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
kiki

10.09.2021 15:21

Jadan je Toma ak ga takvi pominju i postuju, u grobu se prevrce. Nekad sam volela ovog glumca ali mi je odavno postao antipatican, isfoliran i licemeran. Pljuje drzavu i narod koji mu pune dzep i stomak, olos nista drugo.

Odgovori 50 12
Milan

10.09.2021 16:09

Kriminalci uvek tvrde da su nevini.

Odgovori 37 9
ja011

10.09.2021 18:41

ekser ostaje ekser

Odgovori 25 9
Josip

10.09.2021 22:18

On je lik nase kinematografije!

Odgovori 12 0