Upravna zgrada JKP Parking servis u Bloku 45

Autor: Republika

Vesti

09.09.2021

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JKP "Parking servis" započeo je radove u Bloku 45 u Ulici Jurija Gagarina, gde počinje izgradnja upravne zgrade preduzeća, na mestu postojeće perionice "Parking servisa".

Republika

Foto: Promo

3D prikaz nove poslovne zgrade JKP "Parking servis"

Poslovni kompleks gradi se prema Urbanističkom projektu "Parking servisa", a zamenik gradonačelnika Goran Vesić je prilikom obilaska radova na Međunarodnom terminalu najavio da će upravna zgrada "Parking servisa" i zaposleni, koji su trenutno smešteni u objektu u Pionirskom gradu, morati da se isele iz ovog objekta, te da će konačno, imati svoju zgradu.

- Kompleks Pionirskog grada mora da se vrati mališanima, a centar će, u skladu sa planskom dokumentacijom, služiti za rekreaciju najmlađih. Zbog toga "Parking servis" za svoje potrebe gradi poslovni objekat u Bloku 45 na Novom Beogradu. Planirana je izgradnja poslovne zgrade površine oko 3.500 kvadrata, koja će imati tri sprata, kao i uređen parking prostor. Upravna zgrada "Parking servisa" imaće poslovnicu Korisničkog servisa jer je predviđeno da se u prizemlju poslovne zgrade nalazi šalter sala u kojoj bi korisnici usluge parkiranja mogli da izmire svoje obaveze - rekao je Goran Vesić.

Republika

Foto: Promo

Goran Vesić i Andrija Čupković obišli su radove

Direktor JKP "Parking servis" Andija Čupković je rekao da ovo Preduzeće temeljnim strateškim planiranjem i izgradnjom novih kompleksa na vreme rešava probleme nedostatka prostora zbog neophodnosti izmeštanja iz postojećeg objekta. Useljenjem u sopstvenu zgradu u Bloku 45 "Parking servis" će nastaviti politiku štednje i domaćinskog poslovanja, jer će ostvariti značajne uštede za zakup poslovnog prostora.

Republika

Foto: Promo

Ovako će izgledati Upravna zgrada JKP "Parking servisa"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading