CarGo lansira novu super aplikaciju prvi u jugoistočnoj Evropi

Autor: Republika

Vesti

31.08.2021

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija CarGo uskoro lansira novu super aplikaciju koja će omogućiti korisnicima da u okviru jedne aplikacije biraju između više usluga, što će korisnicima otvoriti neograničen broj sadržaja na samo jedan klik.

Republika

Foto: youtube.com/Jelicic

 

Vuk Gubernić, direktor kompanije CarGo Technologies, kaže da CarGo inženjeri ubrzano rade da integrišu više usluga koje potpuno pomeraju granice. 

- Ovo je prva aplikacija tog tipa u Jugoistočnoj Evropi. To znači da će naš novi operativni sistem služiti kao platforma za više usluga u okviru jedne krovne aplikacije. Do tad smo već spremili neke novine unutar aplikacije, kao što je lakši odabir same usluge i kvaliteta vozila naših partnera. Međutim, ono što se očekuje je potpuno revolucionarno - CarGo 2.0. Čeka nas zanimljiva jesen - objašavanja Guberinić.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Direktor kompanije CarGo Vuk Guberinić najavio novitete

U CarGo takođe kažu da je plan da se u narednom periodu dodatno ojačava flota i uvede  mogućnost bržeg odabira usluge.

- Septembar je uvek ubrzan i izazovan jer već velika potražnja postaje još veća. To je naročito primetno u špicevima, večernjim satima i vikendom. Naravno tu je i polazak u školu, a mi pružamo uslugu velikom broju roditelja koji biraju nas za svoju decu. Zato se naši kapaciteti iz dana u dan povećavaju. Plan je da u narednom periodu dodatno ojačavamo flotu, o tome ćemo vas uskoro obavestiti. Naravno, potreban je dodatni oprez zbog situacije sa koronavirusom - rekao je Guberinić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading