TIODOROVIĆ BESAN NA ESTRADNE UMETNIKE: Nikakve mere se ne poštuju!

Autor:

Vesti

29.08.2021

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Tiodorović iskritikovao je estradne umetnike jer kako kaže, ne poštuju mere.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Branislav Tiodorović iskritikovao je estradne umetnike

Branislav Tiodorović, član Kriznog štaba, ocenio je da ne moramo još da uvodimo mere koje podrazumevaju zatvaranje određenih objekata i skraćivanje radnog vremena

On se, kako kaže, zalaže za selektivan pristup kad je u pitanju rad objekata, kao i da je kod škola taj selektivan pristup u radu postignut, i da se primenjuju tri modela koja zavise od epidemiloške situacije. Zauzeo se i da to isto bude za rad u ugostiteljstvu, turizmu, invent industriji i ostalim oblastima.

- Lokalne samouprave treba da kontrolišu mere, putem komunalne inspekcije, komunalne milicije, uveliko treba kod stanovništva da sprovode nadzor i edukaciju - za korišćenje mera, da pokušaju da vrate u kontrolisano stanje - rekao je Tiodorović.

On je rekao da se za festivale, skupove, pozorišta ili muzičke svečanosti postoji odborenje Kriznog štaba za borbu protiv korone, uz poštovanje protivepidemijskih mera i da se to "sprovodi uglavom dobro".

- Ali zato, niko od organizatora koncerata estradnih umetnica i umetnika, niko nije tražio niti saglasnost niti poštuje mere. To se organizuje sa neograničenim brojem gostiju i nikakve mere se ne koriste - upozorio je Tiodorović, a prenose agencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading