USPEŠNA PROMOCIJA ČASOPISA BORBE U INĐIJI

Autor: Republika

Vesti

05.08.2021

14:29

Još jedna uspešna akcija promocije časopisa „Borba“ održana je u sredu, 4. avusta u Inđiji. Povoda za posetu i kulturnih sadržaja u ovom gradu ne manjka, a u jednom od prethodnih brojeva časopisa našao se i intervju sa popularnom braćom Ćeranić, režiserom i producentom nagrađivanog filma „Lihvar“ koji je sniman upravo u Inđiji.

Foto: Opština Inđija

Promoterke "BORBE"

Domaćin ekipe „Borba“ bili su Opština Inđija i  Turistička organizacija Inđija na čelu sa direktorom Milanom Bogojevićem, koji je članovima redakcije ovom prilikom predstavio i novi turističku atrakciju ovog grada, Keltsko selo. Glavni lokalitet Inđije – Keltsko selo, pre svega je edukativno – zabavnog karaktera, a svakog vikenda održavaju se celodnevne radionice gde će najmlađi moći da se oprobaju u raznim aktivnostima koje su oslikavale dan jednog Kelta. 

Na glavnom šetalištu održana je i podela besplatnih primeraka časopisa građanima Inđije, kao i poseta Kulturnom centru. Podela se odvijala veoma brzo, ne samo zato što su Inđijčani bili zainteresovani i srdačni već i zato što je sreda u ovom gradu posebno dinamična kao glavni pijačni dan. U okviru posete, „Borba“ je u saradnji sa kolegama iz „Večernjih novosti“ donirala i simboličnih 67 naslova izdanja ove kuće Narodnoj biblioteci „dr Đorđe Natošević“, koja ove godine obeležava 76 godina postojanja.

 

Komentari (0)

Loading