Veliku uštedu uz smanjenje papirologije donosi vam Verto

Autor:

Vesti

27.07.2021

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina nas se tokom radnog dana sretne sa velikom količinom papirologije. Svi znamo da je štampanje, pakovanje, slanje i čuvanje dokumentacije postalo previše skupo, zamorno i nepraktično, zbog čega u budućnosti poslovanja neće biti mesta za suvišne papire.

RepublikaFoto: Verto promo/Shutterstock

Samo u Srbiji, institucije javnog i privatnog sektora godišnje u proseku štampaju između 1 i 5 miliona dokumenata razne vrste. Prelazak na digitalne dokumente može doneti ogromne uštede: kako u novcu, tako i vremenu. A najbolji način za to je primena dobro osmišljenog sistema za upravljanje dokumentima.

Verto je inovativna platforma za sigurnu i efikasnu razmenu digitalnih dokumenata koju je razvila Comtrade System Integration, jedna od vodečih regionalnih kompanija u polju digitalne transformacije poslovanja. Napravljena uz podršku Privredne komore Srbije, ova platforma značajno unapređuje, odnosno potpuno zamenjuje, procese štampe, potpisa, skeniranja, čuvanja, slanja, i celokupnog upravljanja dokumentima. Uz Verto, da biste elektronski potvrdili dospeće i dobili potpis potrebno je svega par minuta. Pored smanjenja troškova, ovo značajno umanjuje i vreme koje biste potrošili da fizički pošaljete dokumenata.

Ali, ne verujte nam samo na reč. Pogledajte primer Comtrade Distribucije, regionalnog lidera u distribuciji IT opreme, mobilnih telefona, elektronike i bele tehnike, koja se odlučila za upotrebu Verto platforme. Nakon mesec dana, ova kompanija je zabeležila uštedu u obradi i razmeni dokumenata od čak 65% u odnosu na dotadašnju praksu. Na godišnjem nivou, ovo znači da je Comtrade Distribucija uštedela gotovo €10.000,00 zahvaljujući ovom rešenju.

RepublikaFoto: Verto promo/Shutterstock

Naše iskustvo u saradnji sa kompanijom Nelt takođe govori u prilog benefitima Verto rešenja. Ovaj lider u oblasti logistike puno polaže na besprekorno funkcionisanje svoj sistema, što se velikim delom odnosi na proces razmene dokumentacije kao što su fakture, optremnice i druga dokumenta od značaja. Verto je omogućio da njihovi poslovni procesi budu maksimalno efikasni uz, što je najbitnije, potpuno prilagođavanje rešenja postojećim navikama i načinima poslovanja.

Pored značajne uštede, velika prednost Verto platforme leži i u njenoj jednostavnosti i sigurnosti. Da bi potpisali i poslali jedan dokument, dovoljno je nekoliko prostih koraka, registracija i implementacija je brza i efikasna, a sva komunikacija je zaštićena. A sve to je potpuno usklađeno sa postojećom zakonskom regulativom.

RepublikaFoto: Verto promo/Shutterstock

Verto predstavlja novi tip rešenja, kako za kompanije tako i za mala preduzeća, koje u potpunosti pojednostavljuje čitave procese upravljanja dokumentima, dok istovremeno omogućava potvrdu prijema dokumenata, kao i elektronski potpis koji ima pravnu punovažnost.

Kome najviše treba Verto? Primenu ima u najrazličitijim oblastima: od finansijskih ustanova i osiguravajućih kuća, zdravstva i farmaceutskih kompanija, transportnih i distribucionih sistema, maloprodajnih kompanija, i mnogih drugih, nezavisno od veličine biznisa i posla kojim se bavi.

S obzirom na karakteristike platforme i lakoću korišćenja, ovo rešenje za razmenu dokumenata kompanije Comtrade System Integration ubrzano postaje standard modernog biznisa.

Olakšajte svoje poslovanje i uštedite vreme i novac uz Verto.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading