(VIDEO) BIZARNO! SRNDAĆ TERORIŠE LJUDE: Pomahnitala životinja NAPALA meštane, među povređenima i DECA!

Autor:

Vesti

25.07.2021

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomahnitali srndać napao je najmanje šest lica u okolini Kruševca.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Slučaj koji ne pamte ni lovci događa se u poslednjih 10 dana na teritoriji sela Pepeljevac kod Kruševca, ali meštani svedoči da je srndać upadao u dvorišta porodičnih kuća i u zaseoku Bekčići, selima Cerova i Lukavac.

Meštanka Pepeljevca Zorica Živadinović (63) bila je prva žrtva srndaća, povređena je 15. jula u bašti dok je čupala luk. Na sreću, tu je bila sa suprugom, pa su zajedno uspeli da se odbrane, pišu Novosti.

Krenuo je na mene, izboo me je, pa sam uspela nekako da ga uhvatim za rogove, dok nije pristigao muž - svedoči Zorica Živadinović za "Novosti".

- Muž ga je isto uhvatio za rogove i srndać je ponegao kada je pušten. Uspeo je ipak da mi nanese tri uboda na nogama, imam i posekotine. I muž je povređen. Još uvek primam terapiju, redovno me previjaju.

Zorica svedoči da za 40 godina koliko živi u Pepeljevcu nikada slično nešto nije doživela, ali ni čula.

Na drugom kraju sela, u dvorište je iz šipražja uskočio srndać i napao dve maloletne devojčice, Saru (6) i Višnju (10). Njihov otac, Igor Velinov kaže da je se sve odigralo u petak.

Došao sam sa posla negde oko 19 sati, otišao da se tuširam i čuo decu da vrište - priča Igor Velinov.

- Izleteo sam napolje i video srndaća. Preskočio je bazen, Saru je udario u leđa, iscepao joj glavu. Višnja je počela da brani sestru, pa je i nju rasekao po stomaku. Na sreću, bilo je još tu dvoje dece od moje sestre, uspeli su da pobegnu. Uhvatio sam srndaća za rogove dok se sva deca ne sklone na sigurno i pustio. Odmah je uleteo u lug i dalje ka bagrenjaku pobegao.

Velinov, koga je srndać uboo u šaku i povredi palac na stopalu, navodi da je u krugu od oko 600 do 700 metara bilo još dva do tri slučaja napada srndaća.

Kad je sestra pala, mislila sam da se onesvetila, ali ona se pravila da je u nesvesti, jer je tako videla na crtanom filmu - kaže Višnja Velinov.

- Mene je povredio kada sam se pala kod vrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading