MARIĆ TRAŽI MUŽA SVOJOJ 50 GODINA MLAĐOJ DEVOJCI: Moram da je udam zbog njene budućnosti, a ne želim da se ženim po ČETVRTI put!

Autor:

Vesti

25.07.2021

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Psihijatar Jovan Marić 2014. godine postao je ambasador u Nigeriji, kao već treći put razveden, pa i sam u životnoj ispovesti za Kurir kaže da je tamo "naravno sam bio s devojkama, što nije sporno".

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Jovan Marić

Čovek koji se i sam predstavljao kao sekselencija, kad se 2016. vraćao u Srbiju 50 godina mlađu devojku poveo je sa sobom u Beograd. Sad kako kaže ima problem - mora da je uda, jer on nije hteo da se ženi i četvrti put.

- Jednu devojku sam upoznao na prijemu ambasade Vatikana, posluživala je goste. Ime njeno neću reći. Mlađa je od mene 50 godina. Dopala mi se. Dao sam joj vizitkartu, pozvala me je. U ambasadi sam imao policu punu mojih knjiga, vidi ona da nisam neki političar glupi, već uman čovek. Kada je 2016. došlo vreme da se vratim u Srbiju kažem joj da će mi trebati neko u kući da mi kuva, pere, pegla... - kaže Marić.

On dodaje da je tada bila na drugoj godini studija politehnike.

- Nije mogla da dobije vizu, imao sam velikih problema, pa je morala nešto da upiše. Mogla je da dobije vizu i ako bude moja žena, ali rano je za to. Tako je upisala Višu hotelijersku školu. Završila je tri godine, ostao joj je još francuski da položi. Pošto sam odgovoran i ozbiljan čovek, razmišljam šta ću da radim s njom. To me opterećuje, moram da mislim o njenoj budućnosti. Njen otac ima godina kao i ja, ona ima osmoro braće i sestara, i sad moram da je udam. Ima tu nekih sportista, Nigerijaca, njeni roditelji bi voleli da joj muž bude tamnoput - navodi Marić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Marko 23

25.07.2021 11:48

Voli on da je gleda sa drugim

Odgovori 10 0
VladimirR

25.07.2021 15:26

Valjaće tamnoputi zet oboma.

Eto

25.07.2021 17:19

Kreten bio, kreten ostao!

Odgovori 16 2
Nina

26.07.2021 05:10

Pedofil. Zasto salju u ambasadu tako izopacene. Kako da drzave postuju Srbiju sa takvima pretstavnicima. Kao sto su poslali u Australiju neodgovorne i tupane pa su igrali karte u Sidneju u konzulatu pa se i posvadjali i pucali. Toliko su glupi da su zvali Australijsku policiju koje nije imala jurisdiction u prostoru konzulata. Kud su pucali jedni na druge tud cak i ne znaju kakva su im prava i obaveze. Sramota za sramotom.

Odgovori 17 1