PREDSEDNIK OČEKUJE JOŠ MEDALJA IZ TOKIJA: Hvala dragoj deci na uspesima

Autor:

Vesti

24.07.2021

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje na TV Pink gde će odgovarati na sve napade i optužbe. Ali s početka intervjua čestitao je srpskim sportistima na uspehu na OI u Tokiju.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Aleksandar Vučić

- Hvala dragoj deci na uspesima. Nadam se da ćemo još imati ovakvih dana kao danas. Biće još medalja, siguran sam. Naš cilj je da sebe preduhitrimo iz prethodnog ciklusa OI. Video sam da je Damir pitao mene i Sinišu kad će novac, u šali, a novac će stići, te mu čestitam na srebru. Očekujemo od njega možda još jednu medalju. Tijani je ovo druga medalja u istoriji srpskog sporta. Svim našim ljudima čestitam. Očekujem vipe nego u Riju. Smejao sam se kada sam rekao 8 za Rio - rekao je Vučić.

Vučić se nada da će Srbija osvojiti osam medalja.

- Nikad se ne zna, to je sport - dodao je Vučić i čestitao još jednom svim sportistima, te napomenuo da vidi koliko su se i oni koji nisu osvojili medalju potrudili da uspeju - izjavio je Aleksandar Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovana

24.07.2021 21:40

Sportski uspesi su tu, nadamo se da će ih biti još!