(FOTO) ČASOPIS "BORBA" U POSETI KRUŠEVCU

Autor: Republika

Vesti

06.07.2021

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa redakcije "Borba“ posetila je Kruševac, prestonicu cara Lazara koji je na Vidovdan proslavio 650 godina postojanja. Tim povodom, jedna od tema koja je krasila junski broj časopisa posvećena je upravo Kruševcu, njegovoj istoriji, kulturi i znamentitostima ovog grada.

RepublikaFoto: Borba
Ekipa Borbe

Podelu primeraka časopisa Borba, sve manje čini promocija i upoznavanje sa radom, već sve više  razmena ideja, tema, sugestija i pohvala građana. 

Ekipu Borbe, na Trgu mladih, srdačno su dočekali predstavnici Kulturnog centra Kruševac, sa kojima naš časopis uspešno sarađuje od izlaska prvog broja "Borbe“.

Tom prilikom, "Borba“ u saradnji sa Kompanijom Novosti donirala je ovoj ustanovi 67 knjiga iz bogatog izdanja Večernjih Novosti.

RepublikaFoto: Borba

- Zadovoljstvo nam je što danas možemo da ugostimo članove redakcije "Borba“, i što su prepoznali značaj našeg grada. Drago nam je da se naš grad pronašao u časopisu koji se bavi upravo kulturom. Kruševac može da se pohvali brojnim kulturno istorijskim znamenitostima, našim programima i aktivnostima koji zavređuju pažnju da se nađu upravo u ovakvom časopisu - izjavila je direktorka KC Kruševac Violeta Kaplarević.

RepublikaFoto: Borba

Direktor časopisa „Borba“ Andrija Jorgić podsetio je da Kruševac i te kako ima šta da ponudi, kao i da će "Borba“ i ubuduće nastaviti da predstavlja i posećuje gradove Srbije i na taj način upoznaje čitaoce sa kulturnim i istorijskim nasleđem. 

- Ponosni smo na činjenicu da u svakom broju donosimo novu reportažu iz različitih gradova Srbije. Širom naše zemlje se nalazi mnogo znamenitih mesta koja zaslužuju pažnju naše redakcije i naših čitalaca, izjavio je Jorgić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading