SOPOT NA NOGAMA, SVI TRAŽE ALEKSANDRA! Ni traga od samohranog oca troje dece

Autor:

Vesti

03.07.2021

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Đorđević (42) iz sela Popović u opštini Sopot nestao je juče oko 6 i 30 sati ujutru u okolini Ralje, a porodica moli za pomoć kako bi ga što pre pronašli.

RepublikaFoto: printskrin
Nestao Aleksandar Đorđević

Aleksandar je poslednji put viđen na autobuskoj stanici u naselju Drumine, a prema rečima očevidaca u tom trenutku je nosio crnu majicu, pantalone i ranac.

Porodica je nestanak odmah prijavila nadležnoj policijskoj stanici i apeluju na sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju, da se jave i pomognu.

Aleksandru je supruga preminula početkom godine, što ga je izuzetno potreslo. Pola godine od njene smrti obeleženo je prethodnog ponedeljka.

Mihajlo Đorđević, sin nestalog Aleksandra izjavio je za Pink da je njegov otac poslednji put viđen na autobuskoj stanici, kako ulazi u autobus na liniji 491 Mladenovac-Beograd, ali niko nije video na kojoj stanici je čovek izašao.

- Imao je na sebi crnu majicu, farmerke, crvene patike i teget ranac – kaže Aleksandrov sin.

Stariji sin, Dragan Đorđević, objašnjava da je njegov otac ušao u autobus koji ide do centra Beograda, a da je odatle mogao da ode bilo gde. Poslednji put su, kaže, zajedno išli na Avalu, do tornja.

- Ako ga vidite, javite policiji koja ga traži od 8 sati jutros – kaže Dragan.

O nestanku Aleksandra Đorđevića i dalje nema informacija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading