EKIPA BORBE U BORBI PROTIV KORONE

Autor: Republika

Vesti

30.06.2021

15:34

Ekipa redakcije časopisa “Borba” u punom sastavu vakcinisana je u Domu zgravlja Stari grad, kako bi, s obzirom na to da je vakcinacija na dobrovoljnoj bazi, poslužila kao primer odgovornosti i dala svoj doprinos kolektivnoj imunizaciji u borbi protiv korona virusa.

Privatna arhiva
Ekipa Borbe

Na ovaj način učestvovali su u suzbijanju pandemije, a kao društveno odgovorna institucija apelovali na sve građane koji nisu vakcinisani, da to i učine, kako bismo u što kraćem vremenskom periodu mogli da se vratimo normalnom i lagodnom životu i svim onim aktivnostima koje su nam zbog virusa bile onemogućene.

Iako vankcinacija u Srbiji napreduje I stariji se masovno vakcinišu, broj mladih ljudi koji su primili svoju dozu je izuzetno mali.

S obzirom na to da su zaposleni redakcije “Borba” mahom studenti, oni su svojim postupkom želeli da ohrabre sve svoje vršnjake koji oklevaju I da pošalju jasnu poruku.

Iako su mere poslednjih dana popustile I situacija se polako popravlja, to ne znači nužno I da je sve gotovo.

Privatna arhiva

Jedini način da pobedimo pošast jeste zajednička borba koja iziskuje strpljenje, vreme, razumevanje I pre svega kolektivnu vakcinaciju.

Ukoliko vam nedostaju odlasci u pozorišta, muzeje, na putovanja, u kupovinu i duge šetnje bez straha za sebe i svoje bližnje, imunizacija je najdelotvornija i najvrednija stvar koju možete da učinite za sve kako bismo zajedno bili korak bliže kraju pandemije.              

Komentari (0)

Loading