FDN SLAVI ROĐENDAN! Upišite ili nastavite studiranje već od 900 evra!

Autor: Republika

Vesti

28.06.2021

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Studirajte u najsavremenijim uslovima u najmodernije opremljenom prostoru na Novom Beogradu.

RepublikaFoto: Promo foto

Studijski programi na Fakultetu društvenih nauka (FDN) predstavljaju integralnu celinu određenih društvenih, ekonomskih, pravnih i komunikoloških naučnih disciplina u kojoj sinergija pojedinačnih disciplina rezultira u dodatoj vrednosti, novim i inoviranim znanjima i kompetencijama.  Obrazovni programi objedinjuju najnovija interdisciplinarna saznanja u područjima ekonomije i digitalnih medija i komunikacija neophodnih za profesionalnu karijeru budućih diplomiranih ekonomista i komunikologa.


Studijski program Ekonomija podrazumeva da studenti ovladaju različitim disciplinama iz oblasti ekonomije, marketinga, finansija, digitalne ekonomije, ljudskih resursa i organizacije, odnosno steknu znanja i kompetencije u skladu sa savremenim metodama i standardima u uslovima globalizacije i digitalizacije privrede, tržišta i kapitala.
RepublikaFoto: Promo foto

Studijski program Digitalnih medija i komunikacija je kvalitetan odgovor na eru digitalizacije u ovom segmentu ljudskih aktivnosti. Program pruža studentima mogućnost da steknu znanje i kompetencije za uspešno oblikovanje informacija, ideja, mišljenja i različitih sadržaja koji su namenjeni velikom broju korisnika.

Tokom studiranja na Fakultetu društvenih nauka imaćete priliku da se obrazujete po najatraktivnijim i najpopularnijim studijskim programima. Savremena online platforma sa celokupnim materijalom za učenje vam je stalno dostupna, a praksu ćete obavljati u najboljim medijskim i privrednim organizacijama.

RepublikaFoto: Promo foto

Fakultet društvenih nauka je odličan izbor ako ste zaposleni budući da je studiranje tokom rada potpuno usklađeno sa vašim poslovnim obavezama.

Informacije o studijskim programima na koje možete ostvariti rođendanski popust tokom juna pronađite OVDE.

Prijavite se na vreme jer je broj slobodnih meste po rođendanskim uslovima ograničena na 10 po studijskom programu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading