(VIDEO) KLINCI UPUTILI BUJICU UVREDA STARIJOJ GOSPOĐI! Pi*ka ti materina bolesna, mamu ti je*em: Komšiluk nemo posmatrao vređanje bake

Autor:

Vesti

27.06.2021

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da vaspitanje polazi od kuće uvek se znalo, te se često i govorilo deca su ogledalo njihovih roditelja. A vremena koja starije generacije pamte kada se odraslima ustajalo u prevozu, kada su se ženama ljubile ruke, kada su se nepoznati oslovnljavali sa "Vi", kada se učitelj poštovao više od bilo koga davno su prošla.

RepublikaFoto: printscreen
Foto: Ilustracija

Živimo u vremenu kada je tehnologija uzela maha. Deci je preko interneta dostupna gomila sadržaja pa neretko onaj koji za njihov uzrast zabranjen obično biva lako dostupan.

Vremena u kojima živimo gde se na društvenim mrežama kače razni snimci, od izazova  ko će pre šta uraditi do javnog zezanja i podsmevanja drugih ljudi a sve zarad nekoliko klikova kako bi postali "in" u društvu.

Da su deca ogledalo svojih roditelja to se uvek znalo. Ali kako živimo u vremenu kada internet deci preokupira svu pažnju, često osobe koje se snimaju šalju pogrešnu poruku onima koji ih prate i gledaju njihov sadržaj.

Nedavno je na društvenoj mreži "TikTok" koja je inače popularna kod mladih upravo zbog raznih izazova kod kojih je zabeleženo i par slučajeva sa smrtnim ishodom, osvanuo snimak na kom se vidi kako dete od nekih 10, 11 godina psuje i vređa stariju gospođu dok ostala deca stoje sa strane i sve to snimaju svojim mobilnim telefonima.

Šta je prethodilo ovom događaju ne zna se ali uvrede upućene starijoj gospođi poput: "Pi*ka ti materina", "Je*em ti mater", "Krezava", "Evo ti ku*ac", "Ti si pe*er" su psovke od kojih se diže kosa na glav,i a koje nisu mogle da se nauče u školi već su potekle iz kuće ili na internetu.

Snimak pogledajte u prilogu:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading