VARALI DECU, IZVLAČILI IM PARE PA IH NAPIJALI! Roditelji otkrili detalje paklene žurke na Adi Ciganliji (VIDEO)

Autor:

Vesti

24.06.2021

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Adi Ciganliji noćas je održana šokantna žurka posle koje je 15 maloletnika u besvesnom stanju prevezeno na VMA, a sumanjalo se i da se jedan mladić utopio, srećom pronađen je živ ali obeznanjen od alkohola.

RepublikaFoto: Žurka
Prepun lokal pijanih maloletnika

Prema prvim informacijama to je bila žurka na kojoj je za samo 10 evra moglo neograničeno da se pije, a bilo je više od 1.000 posetilaca.

Međutim, cela situacija bila je još šokantnija i dramatičnija,  priča za Republiku majka tinejdžerke koja su sinoć bila na žurci u kafiću "Red šuz".

- Prihvatam da je na roditeljima odgovornost da vaspitaju svoje dete kako će se ono ponašati na takvim mestima, ali ono što su uradili organizatori je skandalozno. Za žurku u tom lokalu koji prima oko 400 osoba prodato je više od 2.000 karata. Nije tačno da je cena ulaznice bila 10 evra. Oni su po gradu prodavali karte, deca su se nalazila sa nekim menadžerima i one su koštale od 1.500 dinara do 3.000 na dan žurke. Međutim to nije sve, oni su deci na ulazu tražili još po 500 dinara uz objašnjene "karta je karta, a ovo je za ulaz" - priča T.J. majka tinejdžerke koja sinoć bila svedok skandalozne žurke.

Kako objašnjava ovo je bio prvi večernji izlazak njene ćerke srednjoškolke i dogovor je bio da u ponoć bude kod kuće. Međutim, istraumirana tinejdžerka je došla ranije a kako je ispričala haos je nastao već pri ulazu a kasnije je samo kulminiralo.

- Ispred lokala je ostalo sigurno još 1.000 tinejdžera. Onima koji su ušli više nisu dali da izađu. Takođe su im i unutra dodatno tražili novac, navodno za mesta i separe. Karte koje kupila moja ćerka već su imale broj veći od 1.900 , a drugari su imali one koje broje i preko 2.000. To je broj prodatih karata odnosno posetilaca. Žurka je zvanično trebalo da traje od 21 do 01 sat, međutim, interventna je i ranije reagovala jer sve otelo kontroli. Pored situacije sa decom koja su dozvolila da završe u bolnici zbog alkoholisanja, prestrašno je i kako su organizatori varali decu, mamili im pare i još služili alkohol - prepričava šokirana majka.

               

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading