JEREMIĆEVCI PRETE ZBOG REZOLUCIJE O SREBRENICI: Crna Gora nije provincija Srbije, bolje da drže ruke dalje od nje

Autor:

Vesti

20.06.2021

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Borivoje Borović inače član Narodne stranke na čijem čelu je Vuk jeremić oštro brani izglasanu rezoluciju o genocidu u Srebrenici koja je nedavno izazvala buru u Crnoj Gori i regionu.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutro sa Jovanom i Srđanom
Borivoje Borović

On je kazao da hajka koju je vlast u Beogradu pokrenula protiv Crne Gore nakon usvajanja Rezolucije ima za cilj da se stvore nove tenzije u samoj Crnoj Gori.

Te da Crna Gora jeste mala zemlja ali da Srbija treba da drži svoje ruke podalje od nje, jer ona nije njena provincija.

Upravo tim povodom oglasio se aktuelni ministar u Vladi Srbije Ratko Dmitrović koji je na svom tviter profilu napisao da je Borovićeva izjava  vrlo čudna po svemu preteća.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Rade

20.06.2021 09:46

Jeremićevci pokušavaju da plasiraju pritiske na Vučića ali ne uspeva im niti će ih iko ikada podržati u njihovim prljavim poslovima

Dragan

20.06.2021 10:24

Da li je to onaj Borović što kao kučence trčkara za profesorom pedofilom. Tužno. Samo je Srbija svima majka... E Boroviću jado srpska. Stara komunistička škola. Samo srbi i Srbija moraju da ćute i da se pokriju ušima...

Ivana

20.06.2021 10:29

Opozicija, tj.njen dobar deo, svakako da će ovako čudne i antisrpske izjave da daje. Pa, oni bi potpisali i da smo mi genocidan narod, oni brane Šiptare, i sve ostale, a napadaju Srbe. Strani plaćenici, to je svima jasno.

Jelena

20.06.2021 11:37

Puna podrska predsedniku u borbi protiv domacih i stranih placenika koji su se kao lesinari okomili na Srbiju!