UČENICU BRUTALNO PRETUKAO ŠKOLSKI DRUG U ZEMUNSKOM PARKU! Jezivo je šutirao, udarao pesnicama u REBRA i NOS, škola ne REAGUJE na nasilje!

Autor: J.J.

Vesti

18.06.2021

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U zemunskoj osnovnoj školi "Majka Jugovića" pre dva dana se desilo brutalno vršnjačko nasilje, kada je učenik petog razreda divljački pretukao školsku drugaricu.

 Sve se desilo posle časova, nakon što su se deca okupila oko fontane u zemunskom parku da proslave kraj školske godine. Dečak je napao drugaricu jer ga je ona poprskala vodom. 

 

- Deca već godinama kraj godine proslavljaju prskanjem. Ponesu flašice, pištoljčiće. U toku prskanja moja ćerka je najverovatnije isprskala druga, a on ju je najpre gađao u glavu, zatim se zaleteo, počeo da je šutira, a onda i udara pesnicama u rebra i nos. Išli smo kod lekara, nema unutrašnjih povreda, ali je nos i čitav deo lica natečen i bolan. Dečak je inače sklon nasilju. Mi deci stalno ponavljamo da se sklanjaju od njega.  Roditelji tog dečaka kažu da njihovo dete to ne radi, međutim znam da je to radio i drugoj deci, ali u školi nemaju ništa zapisano o tome - priča majka pretučene devojčice. 
Foto: Privatna arhiva

Kako navodi, hirurg sa Instituta za majku i dete je po dužnosti pozvao policiju, ali njima su ruke vezane. 

 
- Dali smo izjavu u zemunskoj policiji, inspektor je imao puno razumevanja, ali oni mogu samo da pozovu roditelje i nadležne da dalje prate dete. A u školi su rekli da se slučaj desio van objekta i posle časova i da će se problematičnim dečakom baviti od sledeće godine jer mu je već zaključena ocena iz vladanja - dodaje majka. 
Foto: Privatna arhiva

Povodom ovog incidenta pozvali smo i školu za komentar i ostavili broj telefona, ali nam se direktorka Ana Lukić nije javila. Posle nam je rečeno da je otišla kući. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading