(VIDEO) HAPŠENJE U KRAGUJEVCU! Monstrum mučio i ubijao pse u azilu: Oglasio se i Vulin

Autor:

Hronika

18.06.2021

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin saopštio je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili u Kragujevcu D.G. (1972) osumnjičenog da je u svom azilu za obuku pasa u selu Čumić ubijao i mučio veći broj pasa.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Akcija hapšenja u Kragujevcu

- U toku noći u Kragujevcu u zajedničkoj akciji Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave u Kragujevcu u centru za obuku pasa i vodiča uhapšeno je odgovorno lice u prihvatilištu za pse "Vučjak" D.G. - rekao je ministar Vulin. 

Kako precizirao, D.G. se sumnjiči da je svesno i namerno ubijao, mučio, zanemarivao i zlostavljao pse koji su mu bili povereni na staranje. 

- U Srbiji nikakvo nasilje ne može da bude nekažnjeno, ni prema ljudima, ni prema životinjama i svaki nasilnik biće kažnjen i sklonjen sa naših ulica. Ni jedna životinja ne zaslužuje da se ljudi prema njoj tako ponašaju. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uvek će učiniti sve da ovakve neljude sklone sa ulica i da zaštite svaki život u našoj zemlji - poručio je ministar Vulin. 

 

 

 

Ministar je zamolio građane, da kada imaju saznanja o ovakvim dešavanjima to odmah prijave policiji, a ne da kače na društvene mreže i bore se za lajkove,  kako oni koji su ovako nešto činili, kada shvate da su otkriveni, ne bi sakrili tragove. 

- Verujte svojoj policiji, mi smo jedino što stoji između nasilja, ludila i normalnog života - naglasio je ministar Vulin. 

 

 

 

Osumnjičenom je zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ubijanje i mučenje životinja određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading