ŠEMA PO KOJOJ SREDNJOŠKOLKE ZAVRŠE U KANDŽAMA PROSTITUCIJE! Nicović objasnio kako devojčice upadaju u zamku makroa

Autor:

Vesti

17.06.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Makroi im prete objavljivanjem fotografija, video snimaka i ko zna kakvih podataka na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: Pixabay

Na pojedinim sajtovima za zapošljavanje pojavili su oglasi za poslovnu pratnju inostranih biznismena. Devojkama su obećavane diskrecija i velika zarada, od 200 do 400 evra po satu. Akcenat je bio na mladim "kandidatkinjama" uz zagarantovanu diskreciju i neverovatno precizan deo oglasa u kojem se navodi da ih "klijenti sigurno neće prepoznati, jer su uglavnom iz inostranstva".

Bivši šef beogradske policije Marko Nicović kaže da se na ovakve oglase iz naivnosti najčešće prijavljuju veoma mlade devojke, čak i one koje su još uvek u srednjoj školi. Makroi se trude da zbog zarade devojke zadrže u poslu i to najčešće rade tako što čuvaju gomilu kompromitujućeg materijala o njima, da bi mogli da ih ucenjuju sve dok im ne postanu neisplative.

Najčešće se na ovaj lepak lepe mlade studentkinje, čak i učenice srednjih škola, a njihove porodice i prijatelji ne znaju čime se bave. Makroi im prete objavljivanjem fotografija, video snimaka i ko zna kakvih podataka na društvenim mrežama, nameštaju im ljude koji su iz sveta kriminala i automatski ih žigošu za sva vremena. To je šah mat sistem iz kojeg mogu izaći tek kada postanu neatraktivne i kada ih niko neće - kaže Nicović.

RepublikaFoto: Youtube/ Dokumentarne Emisije Balkan
Marko Nicović

Posao prostitucije je opasan i zbog klijenata koji mogu postati nepredvidivi kada devojka izrazi želju da napusti posao.

- Među klijentima koji koriste usluge ovih devojaka često se nalaze i psihopate. Ovaj posao nosi veliki rizik, jer nikad se ne zna kako će neko reagovati i u kakvom je trenutnom mentalnom sklopu - objašnjava on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading