Biram Srbiju, biram kancelariju na planini

Autor:

Razonoda

14.06.2021

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija ovog leta nudi, ne samo destinacije koje odgovaraju na gotovo svaki zahtev turista za odmorom, već uspeva da obraduje i one koji i leti moraju da rade. Zato Vas Turistička organizacija Srbije poziva u Serbia open office.

Foto: Stock

Nije pravi odmor, ali može da bude više od toga. Divčibarski Serbia open office. Ovaj koncept rada i odmora podrazumeva da ste svoju kancelariju i radne obaveze izmestili u ambijent po Vašem ukusu. Svoj radni dan okružili  šumskim pejzažima i cvrkutom ptica. Ofis ste uredili tako da ga jutrom kupa i greje planinsko sunce. Tako da vas divčibarska energija motiviše i ne dopušta da se zamorite.

Samo nekoliko dana rada na Divčibarama pružiće vam priliku da se uverite da je Divčibare jedno od atraktivnijih mesta u Srbiji. I za radne i za sate posle rada. Za sve svoje obaveze koje sa ove destinacije obavljate online, u hotelima i smeštajnim kapacitetima koji nude uslugu Serbia open office, možete računati na celodnevnu aj ti podršku. U ponudi se mogu naći i koriščenje konferencijske sale, prostor za eventualne sastanke isl. Još važnije je da Vaša kancelarija ima planinsku svežinu, pogled koji odmara čak i tokom najtežih radnih izazova i avanturu koja motiviše da obaveze završite tačno i brzo, kako biste se joj se prepustili.

RepublikaFoto: Miroslav Jeremić/Marko Terzić

Ponuda na vrhu podrazumeva da digitalni nomadi na raspolaganju imaju welnes i spa tretmane, podršku i pomoć u organizovanju popodnevnih i vikend aktivnosti. Savete za što sadržajnije radno i slobodno vreme.

Svaki trenutak na Divčibarama, za obožavaoce ove destinacije, vredi kao dan u gradu. Ipak ako se zaželite grada, Valjevo je 38 kilometara udaljeno, a Beograd svega stotinu.
RepublikaFoto: Dragan Bosnić

Posle radnih sati na Divčibarama ne treba propustiti brojne visoravni sa kojih se pruža neverovatan pogled na planinu Maljen i maljenski vis obrastao šumom.
Pešačke i biciklističke staze provešće vas kroz najlepše predele i vratitit snagu za novi radni dan. A ako vam je i dopuna adrenalinom potrebna, usudite se, probajte divčibarski paraglajding!
Ovog leta, odmorite se na poslu! Birajte Serbia open office, birajte Divčibare!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marina

14.06.2021 16:12

Odlična ideja, da malo radim kao digitalni nomad. Što da ne, volela bih, zaista. Rado bih i vikendicu kupila na nekoj od planina, nadam se da će mi solis nekretnine naći nešto prigodno. Da tamo provedem veći deo godine, a samo za zimu se vratim u grad. Lepše, praktičnije, jeftinije, zdravije, ma višestruko korisnije.